logo

Запознайте се: това са първите трансджендър стюардеси в света СНИМКА

Запознайте се: това са първите трансджендър стюардеси в света СНИМКА

След като завършиха обучението си, работят за Cebu Pacific's Cebgo. 

Първите трансджендър стюардеси в света вече са факт. Те са от Филипините. 

След като завършиха обучението си, работят за Cebu Pacific's Cebgo. 

Това са най-красивите руски стюардеси

Джес Лабарес и Майки Витуг написаха във Фейсбук колко са благодарни, че могат да сбъднат мечтите си и благодарят на авиокомпанията, че е приела разнообразието за стил и е допуснала подобно отклонение от досегашните норми за стюардеси. 

"Винаги ще ценя тази възможност, дадена ми от Cebu Pacific's Cebgo. Бих искал да отправя най-дълбоката си благодарност към компанията за приемането ми и фактът, че вече съм част от нейния екип," пише Лабарес на фейсбук - страницата си. 

"От името на общността на ЛГБТ, благодаря ви. Това е още едно важно събитие в страната, което показва, че Cebu Pacific's Cebgo е разнообразна и мултикултурна компания. Това не би било възможно, ако не бяха хората в нея, които осъзнаха, че човек е такъв, какъвто се чувства и ни се довериха", казва Майки Витуг.

Той съветва и други като него да не се притесняват да преследват мечтите си.

Защо трябва да избирате места с "триъгълници" в самолета и какво означават те

"На тези хора, които се страхуват да излязат извън зоната си на комфорт, на тези хора, които искат да направят промяна, но продължават да се държат назад заради предразсъдъци, преценка на други и дискриминация, просто слушайте сърцето си и сбъднете желанията, защото нищо не е невъзможно," пише тя в социалната мрежа.

Двете нови стюардеси ще летят аз Cebu Pacific's Cebgo, най-голямата авиокомпания на Филипините. Те ще изпълняват както международни, така и полети по вътрешните маршрути.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай