logo

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя - 2-ра част

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя - 2-ра част

В предишната част ви разказахме за някои правила на поведение на нудитския плаж. Да си починат на отдалечено, диво място се възприема от много нудисти и натуралисти като начин за максимално отпускане и изолиране от всички формалности, наложени в обществото. 

На такова място нищо няма да ви попречи да се насладите на шума на морските вълни и ласкавите лъчи на слънцето. Но винаги се намират и такива, които да помрачат почивката на останалите, преследвайки своите желания. Ето още няколко правила, които е добре да не нарушавате, почивайки на нудиските плажове.

Не молете останалите да ви нанесат крем против изгаряне. Ако разбира се не искате да се запознаете с някого или този човек все пак не ви е познат. И все пак, да се запознаете с противоположния пол на нудиски плаж е трудно и бъдете сигурни, че "не" означава и "не". Ако човекът отсреща не поддържа сам разговор, няма смисъл да натрапвате компанията си.

Нудистите не могат да понасят, когато видят мъже, идващи да се пекат на техните плажове, оставайки облечени в къси шорти или бански. Едно е, когато идват двойки и единият от партньорите не съблича дрехите си, докато другият остава чисто гол на плажа. 

Особено негодувание предизвикват такива хора, когато държат в ръцете си телефон и се правят, че говорят по него. 

Едно от правилата, които важат не само за нудиските плажове, е да не правите боклук. В повечето случаи почиващите там се делят на две категории - тези които мърсят и другите, които чистят след тях. Да почистите след себе си е съвсем нормално правило, но не всички го спазват. Няма нищо по-лесно от това да съберете нещата, които са непотребни в торбичка и да я изхвърлите по пътя си на тръгване в някоя от кофите за боклук. 

Разбира се тук не говорим за това, че почивката на плажа трябва да бъде съпроводена с пълно мълчание. Но понякога се срещат и такива компании, които употребяват алкохол, след което започват да изясняват отношенията си или да показват "талантите си", огласяйки целия плаж. 

6 неща, които никога да не казвате на един грък

При това такива хора забравят за елементарно отношение към другите хора, които си почиват. Със сигурност и вие сте попадали в такива ситуации.

Да си спретнеш огън е прекрасно, но паленето му на плажа дори и вечер може да предизвика проблеми. Представете си, че е достатъчна само една искра, раздухана от вятъра и така може да повредите вещите на останалите. 

И не стига това, че димът може да попречи на приятния отдих, но много често след такива огньове на плажа остават следи и остатъци от неизгорелия боклук./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай