logo

Аквапаркът на Дубай се превръща в нещо невиждано! Монтират чудовищна… (СНИМКИ)

Аквапаркът на Дубай се превръща в нещо невиждано! Монтират чудовищна… (СНИМКИ)

Новите атракции, чието изграждане ще приключи през лятото на 2020 г., ще разширят парка с 30%

Аквапаркът на Дубай е на път да се превърне в един от най-големите в света. Това ще се случи с монтирането на 34-метрова кула, в която ще има 12 водни пързалки, съобщава „Дейли Мейл“.

Аквапаркът Atlantis Aquaventure на Палмовия остров има вече 20 пързалки и водни съоръжения, разположени на 17 хектара. Новите атракции, чието изграждане ще приключи през лятото на 2020 г., ще разширят парка с 30%.

Кулата ще се нарича Trident Tower и ще бъде третата по рода си в аквапарка.

Петзвезден ужас! В този аквапарк и смелчаците пищят неудържимо (ВИДЕО)

Една от новите пързалки ще бъде Mammoth Blast, описвана като "449-метрово семейно забавление, осигуряващо безкомпромисна сила при безпрецедентни скорости".

Друг хит ще бъде спускането през Pipeline Blast/Flying Saucer 20. Новият Rally Racer 32 ще позволи на гостите на аквапарка да се състезават помежду си на съседни улеи.

Ще има и актуализирана версия на пързалката Leap of Faith, състояща се от два улея, вместо от един, като всеки от тях ще се извисява на повече от 34 метра. Разширеният воден парк ще включва и нова детска зона.

Тим Кели, изпълнителен вицепрезидент и управляващ директор на Atlantis The Palm и The Royal Atlantis, казва: „В Atlantis ние се стремим да доставяме невероятни преживявания и вечни спомени на всички наши гости, като подобряването на Atlantis Aquaventure е естествената следваща стъпка в осигуряване на най-добрия възможен опит".

Престижна авиокомпания търси стюардеси – превръща живота им в приказка

Проектът за разширяване на Aquaventure ще съвпадне с откриването на The Royal Atlantis Resort and Residences през 2020 г. Той ще се състои от два имота, 2.4 километра частен плаж, 35 ресторанта и барове, както и нощен клуб.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай