logo

Българка даде безценни съвети за таксита, хотели и приключения в Бали

Българка даде безценни съвети за таксита, хотели и приключения в Бали

Пазарете се за абсолютно всичко!

Все повече и повече българи посещават екзотичния и далечен остров Бали. Мнозина вече са открили красотите му, както и не толкова приятните аспекти на почивката там.

Като всяка туристическа дестинация, и там има важни подробности, които е хубаво да знаем, за да направим престоя си по-лек и приятен. А какъв по-добър начин да направим това от събирането на препоръки от хора, които вече са видели доста повеча от нас.

Мислите, че сте видели всичко? Тогава преживейте Ниепи - денят, в който на остров Бали животът спира (СНИМКИ/ВИДЕО)

Във Фейсбук група за пътешествия Радка Папазова дава цени насоки към сънародниците ни за изгодна почивка на острова. „След 2 месеца прекарани на остров Бали ще си позволя да дам някои съвети, които ние научихме в движение“, пише тя.

Ето какви безценни съвети дава пътешественичката:

„За кратки пътувания използвайте приложението gojek. Ще ви спести поне 50% от цената на обикновените таксита, с това приложение може да си поръчвате също така храна и всичко останало, изключително удобно и лесно е. Ако все пак ви се налага да използвате понякога нормалните таксита избирайте bluebird, те са държавните и шанса да ви излъжат е по-малък. Напомняйте им да си пускат брояча като се качите в колата.

Създават нова Tesla като за България

Ако сте се насочили към отсядане във вила, може да си наемете такава избягвайки Airbnb допълнителните такси чрез наем през някоя от групите във фейсбук за отдаване под наем. Ние използвахме sanur properties и Ubud properties и така наехме вили с цени над 100$ на вечер в Airbnb за малко над 30 на вечер.

Пазарете се за абсолютно всичко!

За организирани турове може да потърсите Petia Bali, срещнахме се с нея и мога да потвърдя, че е изключително Земен и свестен човек и винаги ще ви даде добър съвет.

Двойка затъна в блато с крокодили, спаси се по изненадващ начин

Освен стандартните посещения на основните забележителности, препоръчвам приключение с АТВ в джунглата, фън шип до Нуса Лембонган и задължително вело тур из Убуд. Тези три приключения бяха изключително забавление за цялото семейство, ако сте с деца отделете 1 нощувка в Бали сафари парка. Още се коментира сред децата нашият ден там!“

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай