logo

Блондинка замина за обичан от българите екзотичен курорт, но я върнаха в ковчег

Блондинка замина за обичан от българите екзотичен курорт, но я върнаха в ковчег

Обезобразеното й тяло било намерено от случайни минувачи

Мириам Белт пътувала сама до Тайланд. Почивката й в обичаната и от българите туристическа дестинация завършила за младата германка трагично. 

Обезобразеното й тяло било намерено от случайни минувачи, то било прикрито с листа. Момичето било брутално изнасилено от 24-годишния тайландец Ронакорн Ромруен, защото отказало да прави секс с него. 

Как да си резервирате красива тайландка онлайн още преди ваканцията

26-годишната Мириам Белт заминала сама да покорява света. Смелото момиче от Германия избрало като първа дестинация Тайланд. Независимо, че властите често предупреждават за опасностите в тази страна, Тайланд продължава да е любимо място за туристите. 

Туристи заминаха за мечтана екскурзия в Ирландия, но преживяха нещо много смущаващо

Според DailyMail само между 2016 и 2018 година в Тайланд са загинали 60 британски граждани, а смъртта им настъпила при съмнителни обстоятелства. 

Симпатичната блондинка първо прекарвала отпуската си в близост до град Патая, но не искала да стои на едно място и отпътувала с лодка до Кох Сичанг. 

Там си наела мотор и се натъкнала на местен мъж, който започнал да я преследва. Той искал да прави секс с Мириам, но тя му отказала. Ронакорн продължил да я преследва и накрая успял да я изнасили на отдалечено място в гората. От страх, че Мириам ще отиде в полицията, взел камък и я ударил няколко пъти по главата. След това заровил обезобразения труп на отдалечено място в гората. 

Сутринта оттам минал друг местен мъж, който забелязал тялото. Полицията успяла за няколко часа да открие убиеца и го арестувала. Той се признал за виновен и разказал всичко за отвратителното престъпление. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай