logo

Британец отиде на Слънчев бряг, за да преспи с жени от целия свят, но... 18+

Британец отиде на Слънчев бряг, за да преспи с жени от целия свят, но... 18+

Той и приятелите му отсядат в хотел за 30 паунда на нощувка с едничката цел да пият, танцуват и да се срещат с жени

21-годишен британски турист заявява, че има намерение да преспи с жени „от всяка националност“ на почивката си в Слънчев бряг, но още в началото планът му се преобръща. Това е една от историите, разказани в скандалната поредица на британския Канал 4 „Извънредно на Слънчев бряг“.

В единия от епизодите се разказва за Мейсън от Есекс, който си е направил резервация за 10 дни на българския парти курорт, заедно с приятелите си Джак и Патрик. Заради връзката си и Covid-19 той едва сега попада на Слънчев бряг, но и тримата мъже са „свободни и готови за срещи“, когато пристигат.

The Sun с вулгарен репортаж за алкохолните секс оргии в Слънчака

Те отсядат в хотел за 30 паунда на нощувка с едничката цел да пият, танцуват и да се срещат с жени. А Мейсън има сериозни мечти. Пред камерата той разказва: „На 21 години очевидно съм още млад, един млад овен, но имам много цели. Да чу*ам милфки, след това да изчу*ам много чуждестранни птичета, защото обичам чужденки. И след това няколко ливирпулски и тайнсайдски девойки, защото обичам акцента.

„Искам да изчу*ам всяка националност, преди да умра – е, или поне в Европа“.

За да подкрепи думите си, той си е взел 20 презерватива, а приятелите му се шегуват, че планира да спи с по две жени на ден. „Две всяка нощ. Да, малко оптимистично с презервативите, но човек никога не знае. Имам предвид, 20 чу*ания са твърде малко вероятни, но не знаете какво е това място“, казва той.

За да привлече дамите, Мейсън смята да ги смае с външния си вид, затова се приготвя старателно, преди да се отправи към бара.

Когато пристигат там, тримата младежи се оглеждат за девойки „във форма“ и споделят, че се чувстват „като в Ибиса“. В крайна сметка Мейсън си хваща българка, с която се целува до басейна, докато пръска с шампанско от бутилка. Тя се шегува: „Ще се женим, ще имаме деца“. Британецът пък ѝ прави комплимент, като ѝ дава 11 от 10.

„Не очаквах да срещна българка, но виж какво се случва, когато не се опитваш“, споделя той. За негово нещастие, обаче, младата жена на име Изабел е прибрана от нейните ядосани приятели на следващата сутрин от стаята на Мейсън, защото трябвала да си тръгва от курорта и да се прибира вкъщи.

Младежът споделя, че е с разбито сърце, защото започнал да има чувства, а приятелите му се шегуват, че се е влюбил и е имал курортен романс.

По време на почивката си той се натиска с няколко други жени, включително шотландка и северноирландка, но така и не води никоя от тях в стаята си. „Искам Изабел, но Изабел не тук сега. Ако Изабел каже да напусна Великобритания, със сигурност ще го направя, това момиче е ангел“, признава той.

Дори преди да си тръгне той прави опит да свали рецепционитската, но удря на камък. И отново говори за курортната си любов: „Ще се оженя за това момиче, ще сложа пръстен на пръста ѝ. Ако тя гледа това, обичам те, ще се оженя за теб после“.

„Сън”: Добра новина от евтиния Слънчев бряг, почивката там струва само...

„Дойдох тук за малко от всичко. Чу*ането, което приключи, пиенето, което приключи. Ще ме съсипят за това, но имаше само едно чу*ане. Не изчу*ах милфка, но винаги има следващ път. Не очаквах да срещна момиче, дама, но никога не съм си представял, че ще си пасна с някоя от тях. Все още си говоря с нея и се надявам, че тя ще дойде да учи в Англия“, завършва британецът.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

капамъ гюрлеси

капамъ гюрлеси 29.05.2023 11:05

идиоти сър

Меги

Меги 29.05.2023 12:15

Не казва за българки е циганки

Вий

Вий 29.05.2023 15:27

Тоя англичанин за изненада дошъл да "чука" - не да пие евтино. ЗАЩОТО ТЕ ВСИЧКИ ИДВАТ ЗАТОВА. БОЛШИНСТВОТО НЕ СЕ ЦОПВАТ В МОРЕТО, ДОРИ. ИМАТ ДРУГ ПРЕОРИОТЕТ. СКАЧАНЕ ОТ ХОТЕЛСКИ БАЛКОН И ДР. ДИСЦИПЛИНИ

Поп Нафърфорий

Поп Нафърфорий 29.05.2023 16:21

Тази Изабел си е 100 % от махалата, като я гледам на фотото. Ударила му е яка ебан на прИмоция и това педи е превъртяло...

Ражди

Ражди 30.05.2023 4:39

Готино гадже забило англето. По- красива е и от жените на принцовете.

ЦРУ

ЦРУ 30.05.2023 5:37

Всички идваме да чукаме булгарите. Те само затова стават.

вики

вики 31.05.2023 6:33

И аз се изненадах ,че натурален англичани , прави секс с жени! А пък за ирландец/ приятеля му Патрик,вероятно е от ирландски произход/е невероятно да тича по жени в Слънчев бряг,вместо да се налива с евтин алкохол до умопромрачение.Направо не е за вярване историята. Че и се влюбил накрая!

Това

Това 01.06.2023 8:58

грозно, недоносено лай.но къде е тръгнало? Да си се друса в смотаната му родина, заедно с други мъжлета.

Тапанарец

Тапанарец 01.06.2023 10:16

Накрая анадолските ще му пръснат ауспуха. Мдаммм

Tехаco

Tехаco 01.06.2023 14:03

Женски гърди има тоя траверс..

Чеп

Чеп 01.06.2023 22:38

А нашенската пачавретка защо се е лепнала за тоя, не е нужно да коментираме. С взор към битговата проституция. Ако може да уреди дупенцето някъде в чужбина, където като че ли ще живее като принцеса. Ку.р! С пълния измекяр, който идва на евтина дестинация за малко, пак ще бъде парцалеса!

Pitbul

Pitbul 01.06.2023 23:02

Е как са му вързали още първата вечер. Като го гледам е като някой зубар в 10 клас.

баба Пенка

баба Пенка 16.12.2023 6:28

И анадолските манафи идват за това у нас. Явно вече се очертаваме , като балканския Тайланд.