logo

„Сън”: Добра новина от евтиния Слънчев бряг, почивката там струва само...

„Сън”: Добра новина от евтиния Слънчев бряг, почивката там струва само...

Семействата, които искат да отидат на евтина ваканция, могат да си намерят много изгодни оферти

България премахна ограниченията за влизане на британци в страната. Това означава, че за целта не е нужно да сте ваксинирани.

Това е чудесна новина за британците, които планират да отидат на почивка в популярния курорт Слънчев бряг – един от най-евтините в Европа, пише „Сън”.

СПИСЪК с най-добрите българските плажове за 2022 година, получили "Син флаг"

Британското издание посочва, че от 1 май всички забрани, наложени заради пандемията от Covid-19, ще бъдат вдигнати. Всички пристигащи в страната ще могат да влязат без документи за ваксинация, за преболедуване или тестове. От там посочват, че маските вече не са задължителни в магазини и ресторанти.

Слънчев бряг често присъства в гласувания за най-евтина плажна дестинация в Европа. Проучване на Post Office от 2107 г. го класира като най-евтиния курорт от общо 19. В него са сравнени цените на 10 ключови продукта като храна, напитки, слънцезащитен лосион, репелент срещу насекоми и всекидневник. Всичко това на Слънчев бряг струва 37 паунда.

Това място е толкова райско, че хората от екзотичните острови, идват тук на почивка

Семействата, които искат да отидат на евтина почивка, могат да си намерят изгодна оферта от 242 паунда на човек, докато много хотели със собствен аквапарк имат предложения и за 241 паунда на човек.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

haha

haha 05.05.2022 21:00

Де да можеше и Българите да си намерят такива оферти на Слънчев бряг.

Росица Бонева

Росица Бонева 12.05.2022 12:24

242 паунда за една седмица ли