logo

Дон Жуан от Казахстан прелъсти 40 туркини за една година

Дон Жуан от Казахстан прелъсти 40 туркини за една година

Бекзат Жанзаков обаче е недоволен - жените там не се грижили за себе си

Младият студент от Актобе Бекзат Жанзаков се гордее с любовните си похождения в Турция. Според него през последната година той е бил в интимна връзка с повече от четиридесет момичета, съобщава NUR.KZ.

Както разказва 19-годишния Бекзат, в Турция той се занимава с видео-блогове, а също и с видеозаписи за ски компании. Преди това той учил в международно училище, откъдето бил изключен за отсъствия и редовни срещи с различни момичета.

"Снимам видеа за пътуванията си из Турция. Работата като производител на видео ме дава възможност да пътувам и да се наслаждавам на живота. Обичам момичетата и моето хоби имаше отрицателно въздействие върху обучението ми. Но вече нищо не ми пречи и сега имам редовно романтични отношения с момичета," казва младежът от Актобе.

Върнаха на работа най-горещата полицайка в света, която се разголваше по време на пътешествия (СНИМКИ)

Бекзат постоянно качва снимки на приключенията си в социалните мрежи. Според него през последната година той е правил секс с момичета от Сенегал, Нигерия, Южна Корея, Китай, Украйна, Полша и Русия.

„Тази година съм имал отношения с четиридесет момичета, включително жени от Казахстан. Обичам отворените отношения. Сред тях има студентки от различни университети. Редовно качвам снимки в Инстаграм с моите приятелки.

Нямам постоянна приятелка, но имам приятелки, които ми помагат за облекчаване на стреса или за поддържане на здравословен начин на живот чрез интимни отношения ”, признава Бекзат.

Според казахстанеца има сериозна разлика между казахските и турските момичета.

"Нашите момичета са разделени на два типа. Първият тип включва момичета, които са свикнали да бъдат под контрола на мъжете. Такива момичета са свикнали с факта, че момчетата им поставят различни табута, като например да не дружат с други момчета, да не излизат на улицата късно вечер и т.н.

Не приемам това и го считам за глупаво явление. Вторият тип включва момичета, които очакват от момчетата само пари, подаръци, ухажване и ходене по ресторанти. Тези момичета са много горди и с твърде високо самочувствие. А виж, туркините са много капризни и прекалено разглезени.

Също така турските жени не следят за външния си вид, така че тук има много момичета с наднормено тегло и те рядко използват услугите на козметик. В Турция по статистика мъжете са повече от жените. Ето защо, туркините не се грижат за себе си, вярвайки, че няма нужда да се тревожат, защото мъжете са повече от тях. Заради голямата конкуренция мъжете трябва да се борят за жените, а онези използват това," споделя Бекзат впечатлението си.
Тъй като съвременните турски жени са луди по корейската поп музика, някои момчета от Казахстан използват това.

"В Турция, сега има южнокорейска мода. Младите хора обичат корейска музика, гледат техните клипове. Затова някои казахстанци го използват. Ние също сме азиатци и  сме високи на ръст. Дори имаше един инцидент, когато  казахско момче измами туркиня и се ожени за нея.

Няколко държави, за които не сте предполагали, че имат страхотни плажове

Той твърдял, че е кореец, а тя му повярвала. Направили сватба, но след това се оказало, че той не е от Южна Корея, стана скандал. Като цяло се оказало, че той е просто мошеник,"  Дон Жуан-ът от Актобе.

Според Бекзат отношенията между жените и мъжете в Казахстан са твърде старомодни и не отговарят на съвременните реалности.

„В Казахстан е прието младите хора да следват всички установени правила. Например, първата целувка трябва да бъде след втората среща, секс след 7 срещи или след сватбата. Като цяло има набор от неписани правила в отношенията между казахстанците.

Но в чужбина младите хора не спазват тези правила. Те правят секс в удобно време, когато го сметнат за правилно. Друг недостатък в казахстанските отношения е сексизмът.

Много момчета в Казахстан предпочитат необразовани момичета, за които се предполага, че трябва да останат у дома и да отглеждат деца. Чужденците не са такива, тъй като там се зачитат жените и техните права ”, казва Бекзат.

Казахстанецът признава, че има голямо желание да се среща с различни момичета заради страстта си да пробва нови усещания.

"От детството съм бързак. Харесват ми нови познанства, нови хора. Това важи и при отношенията с момичетата. Защо сменям момичетата? Защото обичам нови чувства, нови отношения, нови харесвания.

Сексът и романтиката ми дават повече енергия и сила. Затова, поне засега се чувствам страхотно и готов за нови предизвикателства,” казва Бекзат./pochivka.blitz.bg

Коментирай