logo

Колко струва почивката в екзотичните дестинации, които почти всеки от нас иска да посети поне веднъж?

Колко струва почивката в екзотичните дестинации, които почти всеки от нас иска да посети поне веднъж?

Обикновени цените тук не са от най-ниските

Отдалечените дестинации предлагат възможност да се насладите и се считат за истинска екзотика и са идеални за ваканционно бягство.

Доминиканска република

Белите пясъчни плажове, идеалната температура на морето и въздуха, които не се различават много, както и изключително разположените съоръжения, са основните характеристики на тези дестинации.

Пакет от седем нощувки и ол инклузив услуга, с въздушен транспорт варира между 1500 и 1700 евро. В момента най-скъпата аранжировка за тази дестинация е над 2500 евро.

Защо на практика няма туристически курорти по черноморското крайбрежие на Турция

Малдивите

Групата острови, разположени в Индийския океан, е една от най-известните екзотични дестинации. Най-малката страна на повърхността на Азия има множество коралови острови, някои от които са разположени на надморска височина под един метър, което прави Малдивите най-ниската страна в света.

Най-малкото море в света, за което не сте и чували

Цените за аранжировки на Малдивите варират от 1500 до 2100 евро. В цената освен самолетния билет има и таксиметров транспорт, с необходимите трансфери, изчислени за седем нощувки на база полупансион в избран хотел. Ексклузивното настаняване в рамките на такъв пакет може да струва повече от 7000 евро.


Сейшелите

Повече от 100 острова в Индийския океан съставляват Сейшелския архипелаг. Освен с тюркоазено море и плажове с бял пясък, Сейшелите са известни и с черните си скали.

Цените за пакетна аранжировка варират от около 930 евро на човек до над 1550 евро.

Цените са за седем нощувки със закуски.

В зависимост от избора на настаняване има възможност за доплащане за полупансион в размер от около 150 до около 260 евро.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай