logo

Край на спекулациите: Защо Шарм ел Шейх е страхотен курорт

Край на спекулациите: Защо Шарм ел Шейх е страхотен курорт

Рускиня призна, че смята отзивите на други туристи, които са разочаровани от Египет, за субективни и нечестни

Руска туристка, която посети Шарм ел-Шейх през ноември, описа курорта с думите „Обичам тази суматоха“. 

Как стюардеса може да си купи чанта за 6 бона

Пътничката призна, че смята отзивите на други туристи, които са разочаровани от Египет, за субективни и нечестни. Според момичето цялата й почивка минала за един миг. На първо място тя отбеляза удобството и комфорта на курорта Шарм ел-Шейх, а именно инфраструктурата, развлеченията и магазините.

„Обичам пазара, когато продавачите се опитват да се пазарят, привличат туристи в магазините си, опитвайки се да разказват смешни вицове на руски. А ресторантите и клубовете тук не отстъпват на тези в столицата!“, сподели рускинята.

Освен това момичето било приятно изненадано от избора на занимания в хотела, които бяха насрочени по час - йога, стречинг, пяна парти, тематични обяди и вечери, бинго, лотария. „Но винаги можете да намерите тих кът за отдих, където никой да не ви докосва: нито аниматори, нито други летовници“, отбеляза туристката.

Спират полетите до Мароко заради новия щам на коронавируса

Отделно пътешественичката подчерта красотата на Червено море и посещението на морския риф - за това рускинята решила да се гмурка. Момичето добави още, че смята последния месец на есента за най-доброто време за посещение на Египет.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай