logo

Линда и Филип пътешестват из целия свят и се събличат чисто голи за 50 хиляди души (СНИМКИ 18+)

Линда и Филип пътешестват из целия свят и се събличат чисто голи за 50 хиляди души (СНИМКИ 18+)

29-годишната Линда и 32-годишният Филип са звезди в интернет. Те пътуват из целия свят, но не с това привличат феновете си. Чехите са привърженици на нудизма, който е и тяхна философия в живота. Благодарение на това вече имат над 50 хиляди последователи в Инстаграм.

Двамата се запознават през 2011 година в интернет и само след две седмици се събират да живеят заедно. Сближава ги и това, че и двамата са привърженици на нудизма, но до този момент никой от тях не се е престрашавал да го опита.

"Двамата отидохме за първи път на нудистки плаж заедно и разбрахме, че голотата е най-голямата степен на свобода", признава Линда пред Daily Star.

Разрешено! Вижте 10-те топстрани, където няма да ви преследват за нудизъм (18+)

От снимките, които публикуват на съвместния си профил в инстаграм Naked Together, става ясно, че за първи път са били на нудистски плаж в Прага. С течение на ремето решават, че ще пътуват и се местят до Австралия. 

"Намерихме място, където светът все още е нормален, където можем да сме голи през цялото време - насред джунглата и прекрасна природа. Близо е - само на час път от Сидни", разказва Линда.

"Искаме да споделяме начина си на живот с хора от всички възрасти и да пропагандираме нудизма като нещо съвсем нормално, като начин на живот", твърди Филип.

"Ако можех, щях да съм гола през цялото време. Да си гол е нещо съвсем нормално, не е нещо срамно. Нудистите винаги са приятелски настроени към теб. Не се притесняват как изглеждат в очите на другите, нито пък съдят за тях по фигурата им, дали са дебели или слаби - те просто обичат тялото си", казва Линда. 

Ако искате да станете нудисти: Няколко основни правила, за да не си изядете боя

Сега и двамата работят усилено, за да могат да си открият собствен нудистки курорт.

Но преди това трябва да преживеят заедно още нещо. От последните снимки на двойката в инстаграм става ясно, че чакат първото си дете. "Най-прекрасният период от живота ни", пише Линда и признава, че няма търпение бебето да се роди./pochivka.blitz.bg. 
 

Коментирай