logo

Невероятен кеф! Най-големият аквапарк в Европа ВИДЕО

Невероятен кеф! Най-големият аквапарк в Европа ВИДЕО

Сред основните преимущества на атракцията са неговите размери (5700 кв. м) и заобикалящата го зеленина

Аквапарковете са жадувана дестинация през лятото. Те са отлична алтернатива на почивката край морския бряг и градските басейни.

Ако се чудите кой е най-големият аквапарк в Европа и къде се намира той, ето отговора. Това е Aquaticum Debrecen Strand. Той се намира в Унгария и откри сезона, пише profit.bg
 

Това е най-странното влакче на ужасите – хората не издържат и си тръгват по средата ВИДЕО

Грандиозният парк е разположен в град Дебрецен и беше открит през 2020 г. COVID пандемията не му позволи да разгърне потенциала си, приемайки хиляди туристи от всички страни.

Сега обаче ситуацията е коренно различна. Аквапаркът може да посрещне посетители до пълния си капацитет.Освен вълнуващи атракциони, много басейни и пързалки, Aquaticum Debrecen Strand предлага още интересни събития и услуги, пише traveler.es.

Сред основните преимущества на аквапарка са неговите размери (5700 кв. м) и заобикалящата го зеленина. Той е и един от най-иновативните комплекси на Стария континент.В Aquaticum Debrecen Strand има 15 басейна с обща площ 200 кв. м. Без съмнение една от най-интересните му атракции са 8-те пързалки, четири от които са гигантски.

За търсещите повече адреналин, задължително тествайте платформата за скачане. Привлекателна зона е и 12-метровият басейн със стъклено дъно.

Уикендът ще бъде горещ. 60 идеи как да го прекаратеАко сред първите 30 предложения не откриете нещо забавно, имате още 30 за резерва

За любителите на спорта има изградени няколко игрища - за баскетбол, волейбол и футбол. Има още пинг понг маси, фитнес парк и текбол.


Пияна баба се промъкна посред нощ в аквапарк и я сполетя нещо ужасно


На разположение имате още спа зони с лечебни води, мързелива река, слънчеви тераси, шезлонги, сенници и воден бар.

На специална крайбрежна алея има изобилие от ресторанти и кафенета.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Subzero

Subzero 19.06.2022 6:49

Че то Аквапарка в Несебър е по-голям! 55 000 м2 !