logo

Пиене и разврат по пристанищата на Маями насред пандемията ВИДЕО 18+

Пиене и разврат по пристанищата на Маями насред пандемията ВИДЕО 18+

Оскъдно облечени жени и мъже се събраха, за да пият, да хвърлят дрехи и задръжки и да бъдат в опасна близост едни до други

Маями е известен като един от най-купонджийските и развратни градове в САЩ. Той има всички предпоставки за това – топъл климат, излаз на океана, безброй привлекателни плажове, атрактивни мъже и жени и бурен нощен живот.

А това, което се случи преди дни, само потвърди репутацията му на едно наистина разюздано място.

До голяма степен градът остава под блокада заради мерките за ограничаване на коронавируса. Плажовете, ресторантите и баровете са затворени, въпреки че се говори за разхлабване на мерките в щата Флорида.

Ето това са най-сексапилните градове в света

В неделя, обаче, десетки зажаднели за плаж и море напълниха лодките и яхтите по крайбрежието и си спретнаха няколко бурни партита. Оскъдно облечени жени и мъже се събраха, за да пият, да хвърлят дрехи и задръжки и да бъдат в опасна близост едни до други, пише „Дейли Мейл“.

В интерент се появиха множество кадри на красавици само по бански, които танцуват по яхтите и махат закачливо на зяпащите ги отстрани обожатели. По нищо не личи те да са притеснени от разпространението на COVID-19 в техния град.

А точно в неделя в окръга Маями-Дейд имаше 9 нови смъртни случая като общият брой стана 378. В Маями, както и в другите три съседни окръга са регистрирани повече от половината случаи на заразени в щата. За цяла Флорида те са над 37 000.

В щата бавно започва отхлабване на мерките, но в Маями все още плажовете, ресторантите и магазините са затворени. Миналата седмица отвориха само парковете и яхтените пристанища.

Не е ясно когато ще бъре премахната блокадата в града. Явно, обаче, купонджиите са били доста оптимистично настроени поради факта, че други части от щата вече се раздвижват.

13 палави неща, които можете да правите само в Маями 18+

В понеделник отвориха ресторантите, на които им е разрешено да работят на 25% от капацитета си. Започват да работят и магазини, музеи и библиотеки с определени правила.

Щати като Тексас, Колорадо, Джорджия и Южна Каролина вече са премахнали частично някои забрани, за да може икономиката им отново да заработи.

 

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!