logo

Пиян арабин открадна джет в Тайланд и едва не се удави

Пиян арабин открадна джет в Тайланд и едва не се удави

Очевидци подали сигнал в полицията, но нарушителят на реда бил задържан още преди пристигането на служителите на реда

В Тайланд на плаж пиян турист открадна джет ски, нападна собственика му и едва не се удави в морето, докато се опитваше да избяга.

3-те най-посещавани места в света
 

Уточнява се, че инцидентът е станал на Пукет. Очевидци подали сигнал в полицията, но нарушителят на реда бил задържан още преди пристигането на служителите на реда.

Спасители с джетове тръгнаха към морето след мъжа. Забелязал приближаването им, туристът скочил във водата и около половин час отказал да бъде спасен, лутайки се на място.

Полицията установила, че мъжът е дошъл в курорта от Саудитска Арабия. Съдейки по поведението му, той бил много притеснен от нещо и не можел да говори. При спасяването от водата ръцете на летовника са били вързани, за да не нарани себе си или околните.

Обезумял морски тюлен се нахвърли върху турист

Полицията продължава разследването на инцидента. В момента нарушителят е в болница в Патонг поради изтощение.

По-рано през февруари тайландската полиция арестува 29-годишен руснак, който е провел незаконно обиколка на 11 свои сънародници. Мъжът е задържан в историческия център на град Пукет точно по време на работа. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

gostenina

gostenina 01.03.2023 19:17

mnogo dobra destinaciq za wsi4ko e tailand wsqka godina po mesec za nowa god izskarwame tam nikoga s ni[to ne se razo4arowal