Полицията изрита модел на OnlyFans от нудистки плаж заради голи снимки

Полицията изрита модел на OnlyFans от нудистки плаж заради голи снимки

Според Миуки по време на инцидента тя и съпругът й са почивали на полупразен плаж и са правили снимки за себе си, а не с цел бизнес

Беатрис Миуки бе изгонена от нудистки плаж в Бразилия, докато беше на почивка със съпруга си заради голи снимки. Полицията разпознала младата жена и я засрамила заради голи снимки в сайта OnlyFans.

Бандит души туристка на топ европейски курорт ВИДЕО

Според Миуки по време на инцидента тя и съпругът й са почивали на полупразен плаж и са правили снимки за себе си, а не с цел бизнес. В този момент двойката била приближена от служители на реда, които разпознали моделката.

„Не сме заснели откровени сцени, не сме извършили нищо престъпно. Това бяха най-обикновени снимки, нищо особено “, обясни момичето.

Полицията обаче извела двойката от плажа и разкритикувала момичето за работата й с OnlyFans. Според Миуки полицията се е отнасяла с нея като с престъпник, въпреки че не е нарушила закона.

В Истанбул има кафене на име "Баба Ванга" СНИМКИ

„Не съм направила нищо лошо. Тези, които работят за OnlyFans, често страдат поради предразсъдъци [на други хора] и това е много трудно. Разговорът с полицаите беше ужасен, никога не се бях сблъсквала с това и изобщо не знаех как да реагирам “, заключи моделът.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

tyo

tyo 17.12.2022 10:55

Само в БЛИЗЗ могат да изгонят голи хора от нудистки плаж :))

Порно

Порно 25.12.2022 11:45

То аз се чудя на потребителите на Онлифанс от какъв зор дават пари за нещо, което е свободно достъпно.

Защото

Защото 01.01.2023 4:39

потребителите на Онлифанс са Олигофрани!