logo

„Сън“ с покъртителна „реклама“ на Слънчев бряг: №1 за пиене, дрога и проститутки

„Сън“ с покъртителна „реклама“ на Слънчев бряг: №1 за пиене, дрога и проститутки

Британци разказват шокиращи истории от курорта

Хиляди любители на разюздани партита от Великобритания, търсещи евтина пиячка, дрога и проститутки, наводняват Слънчев бряг – място, обявено за „новия Магалуф“, пише „Сън“. Разположен на българското черноморско крайбрежие, курортът е известен с дивия си нощен живот и водни спортове, които привличат пиещи туристи в търсене на парти ваканция.

Британците, които са работили в развратния балкански курорт през лятото, разказват, че са ставали свидетели на невероятно диви изцепки, включително групово събличане, побои на обществени места и откачени пиянски изстъпления. Половин литър бира може да се купи за по-малко от паунд в курорта, а двама души могат да вечерат с включена бутилка вино за около 20 паунда.

Какво е запленявало чуждите туристи във Варна преди 90 години

23-годишният Джон Магилтън от Уелс разказва: „Виждал съм хора да заспиват в клубовете и на странни места, както и да си изклълчват и чупят краката или да си порязват краката на стъкла докато се разхождат по улиците без обувки. Можете да танцувате голи на бара, а понякога голи хора изпадат от там, което е доста странно, но това беше част случващото се в клуба, в който работех“.

„Момичета и момчета се показваха голи, казваха, че част от мотото им е „единственото място, където е разрешено да танцувате голи на бара". В един момент танцувате, а на следващия поглеждате нагоре и там има някой гол“, добавя той.

Георги Апостолов: Децата в депресия са в интернет, за да се скрият от реалността

Специално построеният съвременен курортен град Слънчев бряг има главна улицата, която е претъпкана от клубове, казина, ресторанти и барове. Тази година курортът е налазен от секс труженички, за които е известно, че са хвърлили око на младите британци.

Проституцията не е незаконна в Бълария, освен в организираните публични домове, но се счита, че е свързана с подземния свят в страната. Министерството на външните работи (на Великобритания) е издало предупреждение към британците, посещаващи района това лято, които могат да влязат в контакт с проститутка. Там се казва: „Получили сме многобройни оплаквания за кражби и нападения над британски граждани от проститутки и техните охранители. Избягвайте зоните, където работят проститутки, включително паркинги, плажа, лошо осветени зони и зони с храсти и дървета. Туристите стават жертва на стриптийз клубове със завишени цени и са заплашвани с насилие, ако не искат да платят“.

Миналата година 281 000 британци са посетили страната. Мнозина от тях са отишли директно в Слънчев бряг, наречен „новия Магалуф“ заради обстановката. Правителството на страната обяви „война на шума“ в опит да обуздае пияните туристи през 2017 година.

Внимание! Наказват със смърт селфитата на красив плаж на Пукет

Нощните клубове и музикалните фестивали често са проверявани от полицията за наркотици и нарушаване на реда. Някои от тях дори са отменени или затворени, завършва британското издание.

 

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай