logo

Шок! Акула уби човек пред очите на стотици на плажа ВИДЕО

Шок! Акула уби човек пред очите на стотици на плажа ВИДЕО

Раните на плувеца били фатални и лекарят, пристигнал на място, само обявил, че е починал

Плувец беше убит при ужасяващо нападение на акула край плаж на брега на Южна Африка. Шокирани очевидци сигнализирали властите, след като забелязали човекът, който бил безмилостно атакуван от хищника на плаж Сенкчуъри в залива Плетенберг.

Служители на морската спасителна служба пристигнали на място и изпратили два спасителни съда. Говорител на службата обясни: „При пристигането на място тялото на възрастен мъж, вероятно местен, беше прибрано от водата от задния прибой в спасителен съд. Тялото е отнесено до станцията в залива Плетенбърг“.

Плажовете, на които кракът ви по-добре да не стъпва (2 част)

След инцидента община Битоу затвори всички свои плажове в района, съобщава „Сън“. По думите на говорителя, раните на плувеца били фатални и лекарят, пристигнал на място, обявил, че е починал.

Мортската спасителна служба и община Битоу призовват всички плаживащи, къпещи се, ползващи лодки, корабче и падълбордове в залива Плетенберг и по крайбрежието на Южния нос да бъдат много предпазливи след този фатален инцидент.

Кадри в социалните мрежи, направени от плажуващи на място, показват голяма бяла акула, плуваща покрай брега само минута след нападението. Предполага се, че точно тя го е извършила. 

 

Миналия месец беше открито тялото на обезобразен мъж на плаж Ла Лусия в Дърбан. Според властите, той е бил убит при нападение на акула, след което е открит от случаен минувач. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Х

Бай Х 30.06.2022 13:08

Провинция Натал,Плетенбърг Бей,Дърбан и надолу до Кейптаун е рай за големите бели акули,над 6 метра и до 3 тона тегло ! Захапе ли те,няма отърване !!!

Ето

Ето 01.07.2022 0:35

Трябва да си глупав за да се къпеш там

Бай Х

Бай Х 03.07.2022 2:51

Брат, все едно говориш за малкия Никодимчо..