Стюардеси изброиха маршрутите с най-пиещите пътници

Стюардеси изброиха маршрутите с най-пиещите пътници

Потребителите бяха посъветвани да не летят до плажни дестинации в петък

Стюардеси от различни авиокомпании изброиха най-каръшките маршрути за полет. Те отбелязаха, че тогава има много пияни пътници. 

Потрес! Жена посети Мексико и бе брутално пребита заради нелепа причина

Потребител на име u/the_odd_1_out_ помоли служители на авиокомпанията да им кажат най-малко биха искали да летят, докато работят. Стюардесите и пилотите споделиха историите си за пътуване в коментарите. И така, един служител призна, че мрази да лети до Ибиса през лятото заради пияни пътници.

Друга потребителка си спомня как по времето, когато била стюардеса, група момичета на път за моминско парти в Ибиса почти забравили своя приятелка на борда. Тъй като момичето било в безсъзнание от алкохола, се наложило да бъде изведено от самолета в инвалидна количка.

Пътници се биха в самолет заради наклонена седалка ВИДЕО

Освен това потребителите се съгласиха, че почти всички летни маршрути до курортите стават непоносими, тъй като пътниците започват да пият от летището, празнувайки ваканцията си.

Освен всичко друго, потребителите бяха посъветвани да не летят до плажни дестинации в петък. Стюардесите класираха Аликанте, Малага и Палма де Майорка като най-лошите дестинации.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай