logo

Това са плажовете с най-топла вода

Това са плажовете с най-топла вода

Те са предпочитана дестинация не само за лятна, но и за зимна ваканция

Когато отидете на плаж последното нещо, за което искате да се притеснявате, е температурата на водата. По света съществуват дестинации, които гарантират безпроблемна и топла ваканция. Там температурата на водата достига до приятни стойности, вариращи от 20 до 28 градуса.

Вижте местата, които съчетават приятни климатични условия, топла вода и гледки, които ще гарантират една невероятна не само лятна, но и зимна почивка.

Всички хавайски плажове са райски кътчета. Насочваме внимание към остров Кауаи и плажа "Калапаки", за да видим някои от най-високите температури на водата, вариращи от 25 до 27 градуса.

Когато планирате почивка на Бали никога не трябва да се притеснявате за температурата на водата, която на плажовете „Кута” достига до над 27 градуса.

Комунизъм? Има една страна, в която той е победил

Океанът край доминиканския бряг винаги е топъл - дори и в най-студените месеци, той е около 26 градуса. Плажът е защитен от коралов риф, водите му са плитки и спокойни като в плувен басейн.

Близо до град Натал температурата на водата около плажовете на Бразилия рядко пада под 26 градуса.

Топла вода по всяко време на годината. На плажовете „Кий Уест” може да се насладите на вода от 20 ℃ през януари и около 27 ℃ в разгара на лятото.

Без значение по кое време на годината посещавате Аруба, по плажовете там можете да очаквате температура на водата над 26 градуса.

Това е най-скъпата за туристите европейска държава

В този южноазиатски рай водата е топла почти по всяко време на годината и достига стойности до 27 градуса през всеки сезон.

Остров Боракай предлага целогодишно топла вода (от 26 до 28 градуса) по неговите плажове. Дестинацията е популярната и с мекия бял пясък и множеството палмови дървета.

Малдиви – раят на Земята, най-романтичното и отпускащо място на света. Това е едно от кътчетата на Земята, където дъхът ти спира. Онова, което привлича туристите на Малдивите, са слънчевите плажове, кристалните лагуни с разноцветни корали и лазурното море с топли води.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай