logo

Туристка реши да си направи селфи и я обявиха за идиот

Туристка реши да си направи селфи и я обявиха за идиот

На кадрите се вижда как пътешественичката стои сама на кей

Туристка реши да си направи селфи на кей в Англия по време на лошо време, попадна под огромна вълна и беше заснета на видео. Сред очевидците на инцидента момичето е известно като "идиот", съобщава Daily Mail.

Убийствено: Турист е заплашен от $350 000 глоба, защото посети едно конкретно място

Инцидентът е станал на кея Уитби в Северен Йоркшир. На кадрите се вижда как пътешественичката стои сама на кея и прави снимки.

По някое време вълна я залива и я помита от краката, поради което туристката едва не се озовава в морето, но успява бързо да стане. След това героинята на видеото спокойно се разхожда до брега, а авторите на видеото й се подиграват.

Известен магазин в Испания започва да взима пари от туристи за селфита

„Ако е в сила предупреждение за лошо време, просто си останете вкъщи. Не си струва да рискувате живота си в името на снимка или селфи, както не си струва да рискувате живота на нашите доброволци, които ще трябва да се притекат на помощ и да ви извадят от водата“, каза Стив Харт, старши офицер брегова охрана.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

lizaOK

lizaOK 03.11.2023 14:43

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук:----> https://lmy.de/keto