logo

Високо отличие! Избраха най-добрия морски курорт в България

Високо отличие! Избраха най-добрия морски курорт в България

Приморско получи високо отличие, след като грабна наградата за община на 2018 г. за морски туризъм. На официална церемония в Централния военен клуб – София Министерството на туризма връчи годишните награди за туризъм за 2018 г. Домакин на събитието беше министърът на туризма Николина Ангелкова, а официални гости в зала „Концертна“ бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, народни представители, кметове, представители на бизнеса.

Армия от иманяри се юрна да търси съкровищата на император Константин и Вълчан войвода, златото било закопано в...Кметът д-р Димитър Германов получи наградата от министъра на спорта Красен Кралев

Министър Красен Кралев връчи наградата на д-р Димитър Германов за „Община на 2018 г. за морски туризъм“. Д-р Германов изрази благодарност за получената награда, пише "Флагман".

„За мен е изключителна чест от името на Община Приморско да получа тази награда. Тя е своеобразна оценка за усилията и труда, които сме положили, за да бъде Приморско община номер едно за 2018 г. за морски туризъм. Изключително признание е да спечелиш тази награда, конкурирайки се с българските черноморски общини“, каза кметът.


На официалната церемония присъстваха и депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева

Той не пропусна да благодари на целия си екип, както и на Общинския съвет, бизнеса и всички жители на общината.

„Този успех е плод на колективни усилия. Това високо отличие ни радва, но и задължава да продължим да работим в посока туристическия продукт, който предлагаме да бъде все по-качествен и всеобхватен, така че да задоволи потребностите и изискванията на туристите, които посещават нашата община. Благодаря на министерство на туризма в лицето на министър Ангелкова за добрата съвместна работа, както и инициативата за тези годишни награди. Благодаря и на всички, които са гласували и са дали своя вот за нас. Ние високо ценим Вашето мнение“, каза още д-р Германов.

Ще останете омагьосани! Вижте най-сините води, в които можете да плувате (ВИДЕО)


Народният представител Димитър Бойчев сподели в социалните мрежи, че е бил щастлив от удоволствието да връчи един от призовете на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов, а именно награда за „Иновация“.

Филип Шавов – основател на Ултра крос триатлон Лъвско сърце получи награда за „Събитие“ и благодари за подкрепата на община Приморско.

Коментирай