logo

Горещи страсти на пистата! Стотици красавици яхнаха ските и сноуборда само по бански в Сочи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Горещи страсти на пистата! Стотици красавици яхнаха ските и сноуборда само по бански в Сочи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Само преди броени дни приключи зимният фестивал „Бугел Вугел“ в Сочи. Той се състои всяка година в известния курорт „Роза Хутор“. По традиция за четирите дни на празненствата се провеждат какви ли не забавни състезания, но без съмнение най-атрактивното е карането на ски и сноуборд по бански.

Цял свят дойде за Световната купа по ски в Банско, но търговци са категорични: Българите са номер 1 в...

Всяка година в края на март и началото на април в курорта се стичат хиляди посетители. Това е едно изключително живописно събитие, където яркото слънце и снегът се смесват с пъстрите цветове и жизненото, горещо настроение на гостите.

Едва ли са много местата, където можете да видите красиви девойки по бански, качили се на ски по високопланинските писти. След горещото каране на ски през деня, естествено следват не по-малко забавни и щури партита вечерта.

"Бош Авто Сервис": Шофьорките идват за ремонт, чак когато чуят в колата...

Сред най-интересните неща, които можете да видите там, са звезди на зимните спортове, облечени в карнавални костюми. За партитата се грижат ентусиазирани диджеи или талантливи изпълнители на жива музика.

Междувремнно по пистите можете да видите най-невероятни арт инсталации и изображения. Има и кино, което посетителите определят като „най-екстремното“. В дните на фестивала има най-различни и оригинални пърформанси на интересни изпълнители. А горещите партита продължават до сутринта.

Разбира се, най-много погледи приковават красавиците по бански на снега. Можете да ги видите в най-различни ситуации – да правят ски скокове, да се пързалят с надуваеми топки, а също и да участват в конкурс за красота.

"Пием шнапс и летим по тъмния склон!" Магията на зимния Тирол

Сред най-шантавите събития на фестивала е спускането със ски или сноуборд в карнавален костюм, „човешки боулинг“, скачане със сноуборд в басейн с костюм, танцово състезание на снега, оркестри, спускащи се по пистите, биатлон по пързаляне, вдигане на тежести на снега и много други.

Тази година организаторите се похвалиха, че във фестивала са участвали над 25 000 души.

 

 

 

 

 

 

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай