logo

Тайните на лъскавите ски курорти: Секс състезания и невиждани бакшиши

Тайните на лъскавите ски курорти: Секс състезания и невиждани бакшиши

Сексът за една нощ се случваше често в апартамента ми, признава ски инструкторка в швейцарски зимен курорт

Ски инструкторка, която е работила в лъскави курорти като швейцарския Вербие, разкрива тайните на заснежените склонове – от секс състезанията на персонала до невероятните бакшиши, раздавани от богаташи.

Британката, която пожелала да запази анонимност, разказа пред „Дейли Стар“, че работата в луксозните зимни курорти може да е „щура и хаотична“. Тя прекарала там години наред забавлявайки се и смята да се завърне за още зимни сезони.

„Живеех в апартамент с още 7 инструктори. Беше доста тясно, но пък бяхме точно в центъра на курорта до пистите. Имахме малка кухничка, която беше пълен хаос, рядко готвехме истинска храна, по-скоро живеехме на сандвичи от павилион до лифта“, разказва тя.

„Преживяването е съвсем различно от това да си на почивка. През сезона курортът става твой дом, трябва да си пазаруваш храна всяка седмица, да си изчисляваш бюджета, да посещаваш лекари. Също така в планината не ядеш всеки ден навън, както би правил на почивка. Обичах да изучавам всичко за курорта, не само като място за туристи, но и за хората, които живеят там целогодишно. Освен това да имаш планината само за себе си извън сезона, когато всички са на училище или на работа, е истинска магия“, признава тя.

„Като цяло всеки се сприятелява с всекиго и ставаме едно доста сплотено семейство. Има много свалки – сексът за една нощ се случваше често в апартамента ми, повече със сезонни работници, отколкото с туристи“, разкрива инструкторката.

„Даже си имахме таблица, в която се посочваше кой какво прави, с награда за този, който е целунал или спал с най-много хора. Някои хора започват връзки, но рядко“, разказва тя.

И добавя мистериозно: „Винаги съществува тази градска легенда за хора, които правят секс в кабинката на лифта...“.

Не става ясно дали на ски инструкторите им е забранено да спят с гостите на курорта. Но служителите явно не се притесняват да си търсят интимни забавления.

„Най-любимото ми нещо е, че бях заета през цялото време. Тъкмо бях завършила училище и веднага попаднах в този алпийски „балон“, пълен с вълнуващи нови хора и толкова неща за опознаване.

„Като сезонни работници получавахме много намаления в кръчмите и ресторантите и тъй като всички, които не бяха туристи, се познаваха, всички бяхме приятели и ходехме в едни и същи кръчми и сами си създавахме забавления. Беше нещо много далечно от нормалния ми живот“, признава британката.

„Получавала съм бакшиши в брой, но нищо невероятно, най-вече около 50 швейцарски франка (53 евро). Но на моя приятелка ѝ дадоха банкнота от 1000 швейцарски франка (1053 евро). Ако не сте виждали такава, те са огромни, като лист А5“, разкрива тя.

Разказва и слух, който се върти из курорта, за „много богато, може би кралско семейство от Близкия Изток, което наело цял блок от един от главните хотели във Вербие“. „Всички го докарваха в планината от Женева в затъмнени Ленд Роувъри и в края на едноседмичния си престой в курорта подариха на всеки инструктор кола, която да ползва до края на сезона“, разказва тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!