logo

Въпреки снежната криза: Този наш курорт е готов за скиори, пусна и промоция за лифта

Въпреки снежната криза: Този наш курорт е готов за скиори, пусна и промоция за лифта

Той е един от малкото ски курорти в Европа с подготвени седем писти, които са отворени при настоящите метеорологични условия

Въпреки необичаxното топло време за януари ски зоната в курорта Пампорово е стабилна и с добри условия за всички нива на каране на ски и сноуборд. В ски зоната на курорта са отворени 7 писти и работят 5 лифта.  

От днес в курорта има нов вид неделна сутрешна лифт карта. Тя дава възможност на туристите да карат повече от 8:45 до 12:45 ч., в неделния ден преди напускане на хотелите. 

Трагедия: Курорти хлопват кепенци един след друг, ето какво ги убива

Тази лифт карта ще важи само в неделните дни до края на сезона. Цената за възрастен е 69 лева, 55 лева за младежи (12-17,99 години) или лица над 65 години и 42 лева за деца (7-11,99 години). 

Пампорово е един от малкото ски курорти в Европа с подготвени седем писти, които са отворени при настоящите метеорологични условия. 

Безсрамно! Инфлуенсърка заголи задник на писта, пълна с деца ВИДЕО 18+

Предварителното производство на изкуствен сняг и добрата поддръжка на ски зоната привличат все повече туристи, като се отчита увеличен брой организирани групи, релокирани от други зимни курорти в Пампорово.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай