logo

Архитектурно чудо на Исландия: Къща-мечта за всички любители на брутализма

Архитектурно чудо на Исландия: Къща-мечта за всички любители на брутализма

"The Brutalist House" е с площ от 750 квадратни метра

В Исландия е проектиран нов невероятен жилищен проект във формата на преобърнат контейнер, но страните му са заменени с панорамно стъкло, което гарантира 360-градусова гледка.

Къщата, наречена "The Brutalist House" е с площ от 750 квадратни метра на два етажа. На приземния етаж е холът и трапезарията заедно с кухнята и банята. Креативността на дизайна е очевидна на терасата, която предлага фантастична гледка, докато се наслаждавате на първото си сутрешно кафе.

Не на последно място, третият етаж съдържа очарователна родителска спалня и отделна врата, зад която можете да скочите в невероятния панорамен басейн в горещите летни дни, което го прави безценно място за релакс.

Нашествие на акули затвори култови плажове

От основаването си компанията "LYX Arkitekter" се превърна в пионер в областта на архитектурата, създавайки отлични проекти в различни концепции, от възвишен дизайн до стила на ислямската архитектура в комбинация с модерен дизайн, който създава изключителна артистична цялост.

Амулиани - скритият рай на Халкидики

Днес новата концепция се оценява според концепцията за брутализъм, създадена от гениалния инженер Le Corbusier през 1952 г.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 04.09.2022 9:47

Готина къща, но не става за живеене. Едни пердета няма къде да закачиш, та да не те гледат от плажа като спиш.

Shrek

Shrek 12.09.2022 20:22

За нищо не става! Проектирана е за живеене от само двама души. Няма детска стая, кабинет, втора спалня. Едни напълно прахосани 750 кв. метра жилищна площ.