logo

Луксозен курорт ви дава $100, за да го посетите

Луксозен курорт ви дава $100, за да го посетите

В Гленууд се намира най-големият минерален басейн в света

Все повече и повече туристически дестинации из САЩ приветстват посетители, а Гленууд Спрингс в Колорадо предлага на гостите си допълнителен стимул.

Курортният град в Скалистите планини е известен със своите красиви гледки към планината, исторически горещи извори и луксозни места за настаняване.

Ако това не е достатъчно да ви привлече като турист, управата му обяви, че ще плати по 100 долара на първите 1000 души, посетили го тази есен, съобщава T+L.

Защо на самолетите им е забранено да летят над тези световноизвестни места

Първите 1000 души, които резервиратпрестой, ще получат ваучер, коъто може да бъде осребрен в участващите в инициативата ресторанти, хотели, атракции, магазини и други.

За да отговарите на условията, трябва директно да резервирате минимум две нощувки в имот на Гленууд Спрингс между неделя и четвъртък до 30 ноември.

В рамките на инициативата се предлагат безплатно дейности, като катерене, рафтинг, както и уелнес процудери. Ваучерът ще се приема от няколко местни ресторанта и хотели, като дори може да се използва в търговски обекти, за да се сдобиете със сувенири.

Гърция води в туристическа класация за Европа

В Гленууд Спрингс се намира Yampah -  най-големият минерален басейн в света, който е и един от най-горещите в Колорадо, според уебсайта за туризъм на града.

Много хора посещават курорта, за да се насладят на лечебните му води, да се отпуснат и да презаредят. Това е отлично място за туризъм, колоездене, риболов, рафтинг, катерене и каране на ски (през зимата).

Много атракции са отворени за посетители, въпреки че маските са задължителни, както и спазването на социална дистанция.  

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай