logo

Огледалото на Венера ще ви направи по-красиви и то безплатно

Огледалото на Венера ще ви направи по-красиви и то безплатно

Това е един истински оазис за разпускане и грижа за себе си, където посетителите могат да събират слънце и да се наслаждават на лековитите води

Огледалното езеро на Венера се намира в северната част на остров Пантелерия в Бугебер, Сицилия. Това е един великолепен воден басейн с кристални води, създаден от кратера на древен вулкан.

Това естествено езеро се захранва от дъждовна вода и от подземни извори, всеки от които има температура около 40-50 градуса по Целзий. По бреговете му има кал, богата на сяра и минерални елементи с благотворен ефект върху кожата, които я почистват и премахват несъвършенствата.

Огледалното езеро на Венера на практика е СПА на открито. И най-хубавото е, че е напълно безплатно, пише mybestplace.com.

Отровното море на Калифорния, в което се крие истинско съкровище

Езерото се намира сред богатата растителност на национален парк, а максималната му дълбочина е 12 метра. Водите му са известни със своите хиляди нюанси на синьото и са обградени от бели пясъчни брегове.

Това е един истински оазис за разпускане и грижа за себе си, където посетителите могат да събират слънце и да се наслаждават на лековитите води.

Легендата разказва, че Венера – богинята на любовта и красотата, идвала на брега на езерото да се оглежда преди всяка среща с Бакхус. Така то получило името си.

Това вълшебно място предлага на посетителите чудесна алтернатива на плажовете на острова край морето, особено във ветровити дни.

Мелисани - природното чудо на Гърция, в което ще се влюбите СНИМКИ

Езерото на Венера е едно от най-известните и удивителни места в Пантелерия. Това е защитена зона в регионален парк, която добавя още красота към това диво и незамърсено място. Тук всичко е запазено в първоначалния си вид.

Неговият имагьосващ пейзаж е уникален за цялото Средиземноморие. То е любимо място ма любителите на птици, които през есента и пролетта имат възможност да наблюдават цели колонии от фламинго, чапли и други видове мигриращи водни птици.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

PaulaFox

PaulaFox 23.05.2022 21:24

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062