logo

Защо китайките се къпят с дрехите

Защо китайките се къпят с дрехите

Картината на плажа не прилича много на това, което сме свикнали да виждаме обикновено по такива места

Ако ви се случи да попаднете на плаж в Китай, първия път може да изживеете истински шок. Картината там не прилича много на това, което сме свикнали да виждаме обикновено по плажовете.

Повечето хора на китайските обществени плажове са облечени с водолазни костюми, крият се под чадъри, а малкото осмеляващи се да влязат във водата задължително носят спасителен пояс.

Плаж в известен турски курорт, който е само за жени

Недоумението ви ще нарасне още повече, когато в един момент ви обяснят, че повечето китайци не могат да плуват и се страхуват от водата.

Жените пък са много внимателни за кожата си. Те използват тонове слънцезащитен крем и се опитват да предпазят цялото си тяло от въздействието на слънчевите лъчи.

Много важен фактор са и местните традиции. Разголването просто не е прието и се счита за срамно. Представителите на по-възрастното поколение гледа момичетата в изрязани бански костюми осъдително и не одобрява тази мода.

Освен това много китайки предпочитат да запазят своята естествена красота и не горят от желание да показват косматите си подмишници, още по-малко да се показват в изрязани бански. Въпреки че повечето жени не виждат нищо лошо в това, повечето не желаят да демонстрират своята „естественост“.

Това е човекът, който е измислил почивката на море

По-наблюдателните могат да забележат,че китайките спазват тези правила само в собствената си държава. На почивка в съседен Тайланд момичетата вече се държат много по-спокойно и без да се срамуват от телата си.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

firebg

firebg 02.06.2020 17:28

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Клатимадуро

Клатимадуро 03.06.2020 17:19

Страх ги е да не ги наебат в морето.

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 16.06.2020 12:48

Или пък да им видят големия космат котарак

Му та фа

Му та фа 18.06.2020 5:08

Молците са им опасли растителността на „милото“ и то ще боледува от корона вируса , това е обяснението . Ми за това са маските !

Мъж

Мъж 18.06.2020 9:54

Вече е срамно жената да е естествена ... ВИЕ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИЕ СТЕ ИЗРОДЕНО ОБЩЕСТВО! КАКВО ОЧКАВАТЕ ВБЪДЕЩЕ?