logo

4 адски досадни навици на пътниците в самолета, които влудяват стюардесите

4 адски досадни навици на пътниците в самолета, които влудяват стюардесите

Натискате бутона за повикване за всякакви дреболии: да поискате чаша вода, одеяло, други слушалки, още една чаша вода, оплаквате се от шума от съседите и питате колко време ви остава да летите

Скандалджиите редовно се превръщат в новинарски герои - заради тях спешно кацат самолети, отлагат полети и развалят плановете на стотици хора. Но зад кулисите има други "пътници-герои" - истинско главоболие за стюардесите.

Те не започват бой и за тях също няма сериозни нарушения, но носят много неприятности - както на екипажа, така и на съседите. Ако искате да се присъедините към раздорите им редици - оттървете се от тези навици: 

1. Скачане веднага след кацане

Веднага щом колесникът докосне пистата. И спешно отворят горните кошчета над седалките, за да вземете ръчния си багаж. Стюардесите изпитват особено удоволствие да убеждават хората да заемат мястото си и да изчакат самолетът да спре напълно. Често такива нетърпеливи са половината от кабината, а за стюардесите безсмислената суматоха, която създават, е истински стрес.

Как са оцелели вековните сгради в Рим и съществуват до днес СНИМКИ

Изискването да останете там, където сте, е основателно. Кацането е една от най-трудните фази на полета.

2. Честото викане на стюардесата

Натискате бутона за повикване за всякакви дреболии: да поискате чаша вода, одеяло, други слушалки, още една чаша вода, оплаквате се от шума от съседите и питате колко време ви остава да летите. Мислите, че работата на стюардесата е само да тича по вас.

Най-вероятно след третия път тя тайно ще ви мрази (както и пътниците, седнали до вас), а на четвъртия ще игнорира. Ще има повод за оплакване в социалните мрежи.

3. Грижете се за собствения си комфорт

Настройте своя индивидуален климатик по ваш вкус, отворете/затворете илюминатора, наклонете облегалката на стола и заемете всички налични подлакътници. Нищо, че духа на съседите, слънцето ги удря в очите им, а пътникът отзад, е със седалка опряна в коленете - основното е, че всичко е наред с вас.

Хванаха на летище туристки, скрили сериозно количество дрога в гениталиите си

Вярно е, че тук все пак трябва да бъдете по-внимателни - тези, които страдат от вашия егоизъм, могат да се обадят и на стюардесата, която вече ви е ядосана. От друга страна, какво ще ти направи тя? Ще хапе ли, или какво?

4. Пикник 

Авиокомпаниите все по-малко глезят пътниците в икономична класа с пълноценно хранене или лека закуска - трябва да доплатите за това. Спестете пари и вземете храната си със себе си. Само варено пиле може да бъде по-добро от пайове с пържен лук и домашни котлети. Колко ароматно ще бъде всичко това в затворено пространство!

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай