logo

Актьор танцува гол на свещено място в Бали, а после зарони горчиви сълзи СНИМКА 18+

Актьор танцува гол на свещено място в Бали, а после зарони горчиви сълзи СНИМКА 18+

С изцепката си канадецът обидил вярванията на балийците, депортират го от страната

Канадски актьор, самопровъзгласил се за уелнес гуру, може да бъде депортиран от индонезийския остров Бали, след като публикува видео, на което танцува гол на свещена планина.

Джефри Крейгън пусна в Инстаграм клип как танцува хака – церемониален танц на маорите в Нова Зеландия, гол на връх Батур. Това е вулкан, който мнозина балийци смятат за свещен, съобщава phnompenhpost.com.

Пази, Боже, от такива туристи! ГАЛЕРИЯ на срама (2 част)

Той е арестуван и разпитан след дъжд от жалби от потребители на социалните мрежи, които го обвинили в неуважение към религиозните вярвания на балийците. Крейгън очаква да бъде депортиран, но авиокомпаниите отказват да съдействат, защото не е ваксиниран срещу Covid-19.

Актьорът ще бъде сложен в черен списък със забрана да влиза в Бали в обозримо бъдеще. Той е в Индонезия от края на 2019 г. като турист и за да изучава алтернативно лечение на остеопорозата.

Скандалният видеоклип е изтрит, а по-късно актьорът публикува други видеа, в които плаче и се извинява за случилото се. По думите му, той не е знаел, че планината е свещена.

Моделка отърка голото си тяло в огромен бозайник, но после се видя в чудо СНИМКИ 18+

Връх Батур се смята за свещен, тъй като вулканично изригване през 1926 г. изтрива цяло село от лицето на земята, но светилищет в планината остава непокътнато.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Викингур

Викингур 01.05.2022 10:00

Грозен, прост идиот!