logo

Давате дома си под наем на туристи? Те правят секс – навсякъде!

Давате дома си под наем на туристи? Те правят секс – навсякъде!

Туристите, ползващи услугите на Airbnb, наистина се разполагат като у дома си в къщите на домакините. Например в спалнята. И в кухнята. И в банята.

Над половината от хората, които ползват платформата за наем на квартира признават, че са правили секс в дома на домакините си. Ново проучване задава въпрос към 1000 клиента и 100 домакина дали са наясно с това. 54% от гостите признават – да, правили сме секс в чужда къща или апартамент докато бяхме отседнали там.

Освен това те го правили не само в спалнята – на леглото, но и под душа, на дивана и в кухнята.

Туристи идиоти: Най-големите мъчения, които хората си причиняват по време на пътешествие

Докато повечето домакини признават, че не очакват от гостите си да спазват обет за въздържание, някои не са си и помисляли, че ще го правят из цялата къща. Повече от една четвърт от наемателите казват, че са се награбили под душа, а една пета – на дивана. Кухненските истории са 7%. Не е изненадващо, че тази мисъл се оказала направо шокираща за собствениците, които обичат да готвят.

По-притеснителното е, че 32% от хората признават, че оставят мръсните си чаршафи след креватните си изпълнения. Много домакини сами чистят домовете си и не са много очаровани от това разкритие.

Направиха ново откритие, свързано с употребата на алкохол

От компанията съобщават, че на година има по няколко милиона гости по света, отсядащи в домове под наем. И двете страни, обаче, често споделят за шокиращи преживявания. Има ужасни истории за наематели, които намират домовете, за които са платили, в гнусно състояние или дори застрашаващо живота им. Домакини пък са откривали, че техните гости използвали домовете им за разюздани партита, да продават наркотици или да снимат порно филми.

Дребните неща, които дразнят домакините, са оставяне на климатика включен цял ден, незапознаване с цялата информация при настаняване, вкарване на още хора без да се плаща или промяна на плановете за резервация с твърде кратко или никакво предизвестие.

Почти половината от домакините в Airbnb сериозно обмислят да се откажат да предлагат домовете си заади поведението на клиентите си, но допълнителният доход не е за пренебрегване. Повече от една пета от запитаните са свалили обявите си заради поведението на гостите. Но домакините в Airbnb печелят повече от 900 долара на месец средно, така че тези, които излизат от платформата, може би се отказват от 10 000 долара допълнителен доход на година.

Динамит и моторна резачка! Няма да повярвате какви неща влачат пътниците в самолета (СНИМКИ)

Така че, колко струва на някого да му излезе късметът във вашата кухня?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай