logo

Гостенка на хотел остана ужасена от стаята на смъртта, в която я настаниха СНИМКИ

Гостенка на хотел остана ужасена от стаята на смъртта, в която я настаниха СНИМКИ

Съобщава се, че майка й Норийн е резервирала четири стаи за дъщеря си, внуците и двама приятели с техните деца

Собственик на хотел отвърна на удара, след като гостенка разкри, че стаята й прилича на „сцена на убийство с кървави следи“. 36-годишната Вики Форд остави язвителната рецензия на хотел New Oxford в Блекпул, твърдейки, че е "ужасена".

Съобщава се, че майка й Норийн е резервирала четири стаи за дъщеря си, внуците и двама приятели с техните деца.

Собственикът на хотела каза, че ако се е оплакала, той дори можел да я настани в друг хотел.

Говорейки пред DailyStar, Вики казва: "Всички бяхме абсолютно ужасени от стаите си, когато стигнахме до тях."

Новият собственик Пол казва, че току-що е поел хотела през последните няколко седмици и разбира, че трябва да се свърши някаква работа. Но той все още не може да разбере някои части от негативната рецензия.

Шефка на турагенция разказа за забавленията на американските президенти на почивка

"Имахме много свободни двойни, тройни и единични стаи на тези дати, така че с удоволствие бихме ви преместили в тях. Всъщност притежаваме друг хотел на крайбрежната алея, в който те дори можеха да бъдат преместени", обяснява Пол. 

"Жалбите не бяха регистрирани при нас по това време, така че не можем да направим нищо по въпроса, но всичко влиза в нашата книга за поддръжка", допълни собственикът на хотела на ужасите.

Вики се оплака, че прозорецът в хотелската стая на приятелката на майка й не е можел да се затваря. 

"Имах двете си деца с мен и щепселът на чайника беше твърде малък, за да достигне до контакта, така че трябваше да държа децата далеч. На перваза на прозореца имаше намокрена тоалетна ролка, защото беше влажна и нямаше топла вода от мивката", разказва тя. 

Бум! Цените на хотелите в Турция скачат догодина

Тя също така описа „червените белези по стените, които изглеждаха като нещо, което може да се опише само като сцена на убийство“.

Вики е стигнала до заключението, че килимът в стаята е бил толкова стар и износен, че дори някой да е бил убит там, не е имало как да се разбере. 

В повечето от стаите таваните са протекли.

"Вратата на душа също се откачи, когато се опитах да я затворя", разказва още Вики и също така твърди, че когато отишли ​​да разгледат останалата част от хотела, тя открила допълнителни причини за безпокойство.

Тя каза: "Не се обърнахме към тях за проблемите, тъй като имахме деца с нас, не искахме да предизвикваме драма, докато бяхме там. Платихме £600 за тези стаи. Някои хора може да не могат да си позволят такива пари и да им съсипят празниците".

Последните осем рецензии на TripAdvisor бяха оценени като „ужасяващи“, но учудващо бяха оставени 42 отлични отзива от общо 65.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай