logo

Идиот на борда! Пътник си пална цигара в самолет на хиляди метри във въздуха (ВИДЕО)

Идиот на борда! Пътник си пална цигара в самолет на хиляди метри във въздуха (ВИДЕО)

Седящата до него жена го заснела с телефона си

Пътник в самолет шокира всички на борда като си запали цигара по време на полета. Мъжът пътувал към Минесота с полет на “Spirit Airlines”, когато решил да си запали, съобщава „Сън“.

Седящата до него жена го заснела с телефона си. На клипа се вижда как мъжът пали цигарата и си сяда на седалката. От другата страна на пътеката мъж го гледа учудено, разбирайки ясно, че това е нарушение на закона. Същият мъж натиска бутона, за да повика стюард.

Защо е забранено да се правят снимки на самолета преди излитането му

Член на екипажа се приближава и докосва пушача по рамото, казвайки му: „Не може да пушите на самолет. Това е срещу закона, нали знаете това?“.

Пътникът казва: „О, боже мой“ и се хваща за главата докато стюардът му гаси цигарата. След това е помолен да си поредаде бордната карта.

Жената, заснела видеото, разказва: „През целия полет чувах гневните му изблици. Около 40 минути преди кацането тох легна върху две седалки със задника си към мен. Продължи да избухна и гневно да отваря и затваря таблата пред него. След това седна. Видях го как взема цигари и запалка от джоба си. Извадих телефона си и започнах да снимам, когато той запали. Мъжът отсреща стана нервен и повика стюарда“.

Въпреки че не е създавал повече проблеми, пушачът бил свален от самолета пръв и бил посрещнат от полицията на летището.

Защо тази държава строи стотици нови летища и то за рекордно кратко време?

Забраната за пушене стартира от 89-те години на 20-и век и до 2000 е наложена напълно в САЩ. Въпреки че повечето пътници са наясно с нея, мнозина не осъзнават, че пушенето на електронни цигари също не е позволено. Въпреки това електронните цигари не се оставят в чекирания багаж, защото може да се запалят. Те се вземат с багажа в салона.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай