logo

Изпитвате ужас от пътуването със самолет? След тези съвети ще ви стане по-леко преди полет

Изпитвате ужас от пътуването със самолет? След тези съвети ще ви стане по-леко преди полет

Туристи, които пътешестват из целия свят, разкриха кои са най-подходящите начини, които ще помогнат на тревожните пътници да запазят спокойствие на борда на самолета, съобщава Fox News.

Това е най-луксозният влак в света, няма такава тузария (СНИМКИ)

 

Те препоръчват на първо място да се разглеждат снимки от предишни пътувания със самолет. "Така ще ви напомнят защо си струва да се пътува, независимо, че се страхувате", признава една от основателките на популярното приложение за пътешествия Noken Емили Брокуей. 

Друг начин да не се страхувате, е да си измислите собствен, успокояващ ритуал. Например да си направите плейлиста с успокояваща музика или пък да се концентрирате върху дишането си.

Експертите също така съветват да си вземете на борда със себе си лекарства, използвани в състояние на силна тревожност. Или пък отново да прибегнете до някое от интернет приложенията, свързано с медитация като Headspace, например.

Не сте го очаквали! Най-доброто място в света за луксозно СПА глезене се намира в...

Препоръчва се още при турбулентност пътниците да обръщат внимание върху това как се държи екипажът на самолета, а не изплашените ви съседи по място, защото стюардите са способни да запазват спокойствие в каквато и да е ситуация и така ще ви дадат добър пример.

Блогъри, които са превърнали пътуванията в удоволствие и професия разказват и какво може да направите, за да понесете по-добре дълго пътуване със самолет. Първо - внимавайте какво ядете поне 24 часа преди полета. Освен това използвайте звукоизолиращи слушалки и специална маска за очите./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай