logo

Не сте го очаквали! Най-доброто място в света за луксозно СПА глезене се намира в...

Не сте го очаквали! Най-доброто място в света за луксозно СПА глезене се намира в...

Световните луксозни СПА награди са едно от най-важните събития в света на балнео и уелнес туризма. Тазгодишните победители бяха обявени на бяскава церемония в Северна Ирландия, а изненадващо за мнозина голяма част от наградите отидоха във... Виетнам.

В категории като „Луксозно бизнес СПА“, „Луксозно СПА уединение“, „Луксозен СПА курорт“ и „Луксозно градско бягство“ безспорните победители бяха виетнамски центрове и хотели, предимно в град Хошимин и околностите му.

Изключение не прави и победителят – СПА центърът на хотел “The Grand Ho Tram Strip”. Той се намира в крайбрежния курорт Хо Трам, на 90 км от Хошимин. Градчето е малко и все още неразвито откъм туризъм, което има и плюсове и минуси. Сред плюсовете определено е по-голямото спокойствие.

Курортът се радва на тропическо слънце и е в непосредствена близост до почти непокътнатия плаж на брега на Южнокитайско море. 5-звездният хотел “The Grand Ho Tram Strip“ пък комбинира елегантно и изтънчено обслужване с провокативни забавления, за да предложи на посетителите си вълнуващи преживявания през деня и бурен нощен живот.

Да се върнем на носителя на престижната награда – СПА центъра. Той предлага разнообразие от терапии и места за релакс, включително къщички на плажа и напълно оборудван фитнес. Висококачественото оборудване и обстановка осигуряват спокойна атмосфера на всички места за процедурите, включително и в уединените къщи с омайваща гледка към плажа.

В допълнение към СПА услугите, гостите могат да ползват модерно оборудвания фитнес и сауните.

Центърът предлага богат избор от процедури – от масажи до персонализирани терапии и ритуали за тялото, както и грижа за ръцете, краката и косата.

Масажите са няколко вида – релаксиращ, пречистващ, съживяващ и дълбок. Има и специален пакет само за мъже, включващ дори бръснене.

Екипът се стреми да предостави максимално релаксиращо и успокояващо изживяване на гостите, независимо дали те отсядат там само за ден или са решили да съчетаят почивката си на плажа с грижата за тялото и ума си.

 

Коментирай