logo

Как да се запознаете с дългокрака красавица в Германия?

Как да се запознаете с дългокрака красавица в Германия?

Проблем може да бъде, че често ще се окажат по-високи от вас

Английски турист, който е обиколил цяла Европа, разкрива част от криковете си, но не за пътуванията, а във... флирта. Ерик Рийд признава, че неговата слабост са красивите германки и разказва как да спечелите сърцето им.

Ето какво разказва той:

"Веднага ще си призная - съществува езикова бариера. Много от тях говорят английски, но все още има и такива, които знаят само немски. 

Супер лукс и покъртителна бедност - шестте най-малки държави в света

Другата бариера е ръстът, тъй като в Германия момичетата са високи и дългокраки. Самият аз съм висок 179 и за мен това не беше особен проблем, но моите приятели имаха проблеми в свалките, докато бяхме в Германия. 

Едно от местата, където може да попаднете на красива германка, готова за свалки, са местните клубове. Там се правят малко по-необикновени купони. Там идват само свободни мъже и жени, които се запознават - нещо като клуб за запознанства, но на живо.

Може да си купите къща за 1 евро в Града на великолепието в Италия, но… (СНИМКИ)

Друго място, където може да си откриете момиче, са сайтовете за запознанства. Да, в Германия тези сайтове са много развити и се счита за съвсем нормално да си намериш момиче, с което дори да завържете сериозни отношения. 

Не се страхувайте да флиртувате, момичетата от Германия се отнасят към това съвсем нормално. Те обичат и да бъдат ухажвани и няма да те срежат, ако подходите малко по-палаво към тях.

Градът на греховете в Китай или Източният Амстердам

Но ето какво не трябва да правите. В Германия е нежелателно да се запознавате с момичета в паркове или в обществения транспорт. Счита се за проява на лош вкус.
Да, германките са наистина много страстни жени, макар и да им се носи съвсем друга слава. Неслучайно сме гледали това в "онези" немски филми!"

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай