logo

Хубаво си помислете, преди да си помъкнете вибраторите на почивка

Хубаво си помислете, преди да си помъкнете вибраторите на почивка

В някои държави можете да загазите здраво

Според проучване, над 50% от хората стават по-интимни с партньорите си по време на почивка. За целта доста хора добавят към багажа си секси бельо, но има и такива, които са доста по-авантюристично настроени и решават да си вземат и любимите ирачки.

Нещата, обаче, могат да станат доста неприятни и драматични, ако си вземете някои палави устройства в багажа на борда на самолет. Компаниите-производители на секс играчки са напълно наясно с това и затова предупреждават клиентите си да бъдат внимателни.

Странни забрани: Защо не можете да носите дантелени бикини в тези няколко държави

„Знаем колко много хората се привързват към секс играчки и, когато дойде време за пътуване, за някои е много трудна мисълта да изкарат седмица или цели две далеч от тях“, пише на официалната си страница фирма-производител.

„Въпреки това с увеличаването на броя на държавите, налагащи пълни забрани върху вибратори и дилда е важно хората да бъдат информирани преди да тръгнат на път, за да избегнат проблеми на влизане в страната“, добавят от там.

Експерт проговори за деликатен проблем по време на секс, случва се почти на всеки

Опасно за живота! 9 места по света, където е по-добре да не ви хванат да се целувате

Някои страни като Индия, ОАЕ и Малдивите имат забразни за секс играчки. Според ислямските закони, секс играчките са забранени като „незаконни порнографски материали“. През 2011 година обявиха купуването на играчки и внасянето им в страната за незаконно.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай