logo

Колко струва да си наемеш кемпер за морето тази година?

Колко струва да си наемеш кемпер за морето тази година?

Ако смятате, че искате да прекарате лятната си ваканция тази година в подвижен дом на колела трябва да знаете няколко неща за цените

Ако смятате, че искате да прекарате лятната си ваканция тази година в подвижен дом на колела под формата на кемпер трябва да знаете няколко неща за цените. Въпреки че отстрани не изглежда така, трябва да имате подготвена сума за капаро, което според сайтове, които предлагат услугата, то варира между 2000 лв. и 3000 лв.

Наемът на самото превозно средство се определя в зависимост какви удобства предлага, но класическото време за наемане може да бъде 7-14 дни, 15-21 дни и повече от 21 дни. За колкото по-дълго наемате кемпера, толкова по-ниска става цената.  За най-краткия период цените през високия сезон са около 400 лв., а за ниския – 350 лв. на ден.

Как е създаден Слънчев бряг – историята, която си струва да научите СНИМКИ

Ако сте решили да вземете подвижен дом за от 15 до 21 дни, цената пада на 380 лв. във високия сезон през лятото и 360 лв. за по-дълго време. 

Компаниите, които предлагат кемпери под наем обикновено предвиждат и такси за почистване, които са между 100 и 200 лв. В тази такса се включва дезинфекцията и препарата за химическата тоалетна.

Важно: Трябва да знаете тези неща, ако ще ходите на плаж в Италия!

Голяма част от компаниите, които предоставят кемпери имат изисквания към наемателите си, като да са на възраст между 25 и 65 години, да имат поне две години активен шофьорски стаж, както и категория B, защото всички кемпери под наем се управляват с В категория. 

Допълнително се заплащат по-луксозни разширения за кухня, спалня или детски кът и плажни принадлежности, предава bTV.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Джеки

Джеки 18.07.2023 10:41

Тия луди ли са? 380 лв на ден! Егати измамниците, ама докато има агнета ще има и вълци!

hmmm

hmmm 20.07.2023 10:17

Това не е вярно, аз имам апартамент на Св Константин и Елена и всеки ден се храня с прекрасна храна на вила Чинка, където ме обслужват млади украинци и после ме дънят в тоалетните до премала/ слава Украине/

Cronaldo123

Cronaldo123 21.07.2023 16:57

КОЛКО Е ЗА 100 ГРАМА