logo

Надникнете в баровския частен терминал на летището в Лос Анджелис с двойни легла, лични масажисти и цял куп екстри (СНИМКИ/ВИДЕО)

Надникнете в баровския частен терминал на летището в Лос Анджелис с двойни легла, лични масажисти и цял куп екстри (СНИМКИ/ВИДЕО)

Международното летище в Лос Анджелис е едно от най-натоварените в света, но когато парите не са ви проблем, изобщо няма да ви се налага да се сблъсквате с тълпите пътници. Това е така, защото летището има отделен луксозен терминал, където гостите получават пълно ВИП обслужване, съобщава „Сън“.

Частният терминал, както е известен, си има своя митническа служба и зона за сгурност и отделен вход, където няма да се редите на опашки и да се блъскате в навалицата.

Какво се случва с тези ужасно неприятни чакални? Тук те са в миналото. Вместо в тях, пътниците се настаняват в лични стаи с двойно легло, прилежаща баня и дори кухненска мивка и прибори за хранене, където да презаредят преди дългия полет.

Американските ресторанти, в които може да ядеш до пръсване за малко пари

И няма нужда да се притесняват, ако им и трябва помощ. Всяка стая върви с персонал от 8 души, готови да изпълнят всяка тяхна прищявка.

Междувременно любителите на авиацията пък могат да се насладят на невероятна гледка към пистите. А изненадващите екстри не свършват дотук.

Има още много допълнителни удобства, включително поднасяне на ястия в стаята, масажи в стаята, маникюр, фризьор, детски играчки, СПА душ, паркинг с персонализирано паркомясто, ползване на конферентна зала и видеоконферентно студио.

За посетителите с деца има градина с площадка, където да се забавляват докато чакат полета. Дори може да бъде осигурен лекар, който да ги чака в стаята.

Когато полетът наближи, специално BMW 7-S откарва гостите до стъпалата на самолета. Всъщност, докато на обикновения пътник му се налага да измине повече от 2000 крачки от седалката на колата си до седалката на самолета, ползвателите на частния терминал правят едва около 70.

10 неща, които никога да не казвате на един италианец

Добрата новина е, че всеки може да кандидатства да ползва частния терминал, но естествено, трябва да извади доста пари, за да успее. Ако не сте член на клуба, ще ви струва 3500 долара за вътрешни американски полети и 4000 долара за международни полети. Можете да кандидатствате за годишно членство за 4500 долара, което ще ви донесе допълнително безплатно обслужване като сервиране на храна в стаята, разкрасителни процедури и преференциални цени с партньорите на летището, включително BMW.

 

 

 

Коментирай