logo

Пазете се от френските бандити! Да не си изпатите жестоко като това семейство туристи

Пазете се от френските бандити! Да не си изпатите жестоко като това семейство туристи

Крадците отнесли плячката си за по-малко от пет минути

Френски крадци упоиха британско семейство с газ докато спели в караваната си по време на почивка. Престъпниците задигнали вещи на стойност 1500 паунда, съобщава „Дейли Мейл“.

Пери Хъдсън, Ким Хейуей и трите им деца от Редич, Англия, твърдят, че са станали жертва на крадци на бензиностанция в Антаран след обиколката си в Испания и Франция.

Какво се случва? Руски туристи мрат като мухи в Анталия

Докато семейството спяло преди последното си пътуване към вкъщи на ферибот, банда от трима крадци им пуснали газ през вентилацията в 1 ч. през нощта.

Камера е заснела тримата да се катерят през ограда от гората наблизо, след което избягали с паспортите, портфейлите, лекарствата им, както и с една дизайнерска чанта.

Пери Хъдсън разказа как той и семейството му били ужасени, след като се оказали „заседнали“ във Франция без лични документи или пари и почти никаква помощ от британските власти, които им казали да отидат до посолството в Париж – на 320 км.

Крадците отнесли плячката си за по-малко от пет минути и дори взели животоспасяващи лекарства и инхалатор.

Екшън с преследване и пистолет след като шофьорка отказа да плати глоба ВИДЕО

„Партньорката ми има рядък сърдечен проблем и трябва да взема лекарства всеки ден. А синиът ми Чарли, който е на 10, има хронична астма. Тъй като нямахме никакви пари и никакви начини да си плащаме, трябваше да спим с трите си деца в чужда страна в превозно средство, което току-що беше обрано“, каза той.

„Казаха ни, че до 48 часа може да имаме нови паспорти“, добавя той.

Накрая семейството успяло все пак да се прибере, след като френската полиция им издала временни документи за самоличност, а човекът, който се грижел за кучето им в Англия, им изпратил снимки на старите паспорти.

Хъдсън признава, че не си е правил туристическа застраховка, защото това не е първото му подобно пътуване. „Нищо подобно не ни се беше случвало досега. Бяхме загрижени за безопасността на децата, когато разбрахме какво е станало“, обясни той.

Ужасът да посетиш тоалетна в Близкия Изток

През 2018 година водещият на „Топ Гиър“ Ричард Хамънд и жена му Минди бяха обрани, след като бяха упоени с газ, във вилата си в Сен Тропе.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай