logo

Пътничка даде положителна Covid проба в самолет и изживя кошмар ВИДЕО

Пътничка даде положителна Covid проба в самолет и изживя кошмар ВИДЕО

Преди да се качи тя направила два PCR теста с отрицателен резултат

Американка се самоизолира в тясната тоалетна на самолет, след като дала положителна проба за Covid-19 по средата на полет от Чикаго до Исландия.

Мариса Фотиео, учителка от американския щат Мичиган, разказа, че гърлото започнало да я боли по време на полета. Затова тя отишла в тоалетната и си направила бърз тест, който потвърдил, че е заразена.

Кои държави ще ви искат бустерна доза, за да ви пуснат през границата

„Взех си бързия тест и го занесох в тоалетната. И за около две секунди имаше две чертички (показващи положителен резултат)“, сподели тя пред Ен Би Си Нюз.

„На борда имаше 150 души и най-големият ми страх беше да не им го предам“, добави тя.

В TikTok Фотиео пусна кратко видео от тясната баня, за което написа: „Как изглежда, когато дадеш пложителен тест за Covid докато си над Атлантическия океан. Много поздрави на Icelandair за моята ВИП квартира за карантина“.

Фотиео обясни, че останала в тоалетната за остатъка от полета, разчитайки на един от стюардите да ѝ донесе храна.

 

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

На коментиращите, чудещи се как жената е успяла изобщо да се качи в самолета, тя обяснява, че преди полета е направила два отрицателни PCR теста.

„Така и не стигнах до дестинацията си. Сега съм под карантина в Исландия“, разказва тя в TikTok.

Невиждан ад по летищата в Щатите

По-късно пред Си Ен Ен тя посочва, че е била напълно ваксинирана с бустерна доза и била на път към Швейцария с брат си и баща си, когато дала положителната проба. „Избрах да остана в тоалетната, защото не исках да съм при другите на борда“, казва тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Sluchaen

Sluchaen 09.01.2022 21:03

Ало, бустеризираните. Кво става, а? Май и пренасяте, и предавате. Браво на мацката, че е постъпила отговорно. Ама колко са тези, дето си веят "байрака" наляво-надясно, щото са безопасни - нали са "сертифицирани", а?