logo

Работници на хотел разкриха най-гнусните навици на туристите

Работници на хотел разкриха най-гнусните навици на туристите

Служители на хотели споделиха онлайн най-неприятните прояви на гостите

Служители на хотели споделиха онлайн най-неприятните прояви на гостите, на които са станали свидетели по време на работа. Думите им се цитират от Daily Star, позовавайки съответната тема в Reddit.

И така, един от потребителите на платформата казва, че е работил в хотел, където има генератори за лед на всеки етаж. Веднъж, докато почиствали един от контейнерите, камериерките открили вътре използван презерватив.

6 места, на които не бива да ходите след 35-годишна възраст

Друг служител сподели история за това как три момичета, които живеели в една и съща стая, оставили екскременти из цялата стая, когато са я напускали.

„Поставихме ги в черния списък и изпратихме личните им документи до други хотели, като им разказахме какво се е случило“, добави той.

Друг коментатор в темата си спомни как гост е боядисал цялата стая със златна боя, за да изглежда стаята му като в хотел в Саудитска Арабия.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

потресен

потресен 13.06.2022 14:04

Тези укро говеда въобще не трябваше да бъдат пускани в България. Освен всичко друго са и нагли. За това са виновни англо-саксонските откачалки.

Мими

Мими 13.06.2022 22:01

Трябва да си малоумен, да да изпишеш името на родината си с фекалии.... Да направят справка как ги посрещат в Германия във физкултурни салони....

Укри

Укри 14.06.2022 8:42

Дето ядат, там и се.рат!

Мадам Фреш

Мадам Фреш 14.06.2022 21:45

Чистя airbnb апартаменти. Бедна ви е фантазията какво откривам след някои гости (главно от ОАЕ, Македония, Израел и пр.)

Иван

Иван 15.06.2022 16:32

Това го прави само украйнската измет за която се грижим за сметка на българина. Пълна дискриминация от канадският юрдек оставка

Работещ

Работещ 15.06.2022 20:04

Не са украинците. Евреите най-много опропастяват всичко. Като хуни са. Не зачитат чужда собственост и труд. Никой не иска да е на техните етажи