logo

Шок и ужас на луксозен круиз! Пътниците не могат да спрат да повръщат, а цели семейства…

Шок и ужас на луксозен круиз! Пътниците не могат да спрат да повръщат, а цели семейства…

„Всичко излиза извън контрол", оплакаха се гневни туристи

Семейство твърди, че ги държат като заложници на луксозен круизен кораб. Това се случва докато екипажът на кораба се опитва да овладее истинска епидемия от ужасен вирус на борда, съобщава „Сън“.

Пътниците на лайнера Norwegian Joy съобщиха, че членове на екипажа, носещи предпазни костюми, дезинфекцирали плавателния съд докато той бил на котва в Лос Анджелис този уикенд.

Миналата седмица стана ясно, че стотици пътници са били поразени от ужасния норовирус докато пътували Флорида към Калифорния през Панамския канал.

Изхвърлиха германци от круиз заради шумен секс, а те с цялата си наглост...

Някои от пътниците се оплакаха, че са били държани под карантина в каютите си, докато вирусът се е развихрил за втори път на борда.

Мъж разказа, че той и жена му страдали от повръщане и диария и прекарали последните три дни от пътуването, което струва по 2600 долара на човек, в стаите си.

Той разкри, че капитанът на кораба обявил втора вълна на разпространение на болестта малко след като корабът напуснал пристанището Кабо Сан Лукас в Мексико.

 

Друг пътник – Брайън Зиркел, каза, че се разболял в понеделник вечерта, въпреки че следвал всички изисквания за безопасност, включително си миел ръцете преди всяко ядене.

Той пък смята, че може да има хранително натравяне, а не да се е заразил с норовирус. Въпреки че се чувствал добре, Брайън бил под карантина в стаята си заедно с жена си и двете си малки деца.

„Всичко излиза извън контрол. Семейството ми не е болно. 100% съм по-добре. Буквално държат хора като затворници на този круиз за 4000 долара“, заяви той.

 

Скандални разкрития за секса по круизите! Персоналът заработва допълнително като...

Втората вълна на разболели се от вируса идва, след като корабът е почистен и дезинфекциран преди да напусне Лос Анджелис. Тази мярка, според някои пътници, била проява на „прекалена предпазливост“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай