Скандал в Южна Корея! Нещо много гнусно и подло се случи на стотици гости в хотели в цялата страна (ВИДЕО)

Скандал в Южна Корея! Нещо много гнусно и подло се случи на стотици гости в хотели в цялата страна (ВИДЕО)

Около 1600 души са били снимани тайно в мотелски стаи в Южна Корея. Кадрите са били излъчвани на живо срещу заплащане, съобщиха от полицията, цитирани от Си Ен Ен.

Двама мъже са арестувани и още двама се разследват във връзка със скандала. Гнусното деяние е било извършвано в 42 стаи в 30 места за настаняване в 10 града из цялата страна. Според полицията, няма данни собствениците на хотелите да са замесени в историята.

Необикновеното обяснение защо корейките си падат по ултракъсите поли (СНИМКИ)

В Южна Корея малките хотели като тези, където се е развивало действието, се определят като мотели или странноприемници.

Камерите са били скрити в цифрови телевизионни кутии, контакти на стената, поставки за сешоари, а кадрите са излъчвани онлайн. Сайтът, в който е ставало това, има над 4000 членове, 97 от които плащали по 44,95 долара на месец за допълнителни екстри към „абонамента“ – като възможност за превъртане и повторно гледане на определени моменти. Между ноември 2018 и март 2019 „услугата“ е спечелила 6000 долара.

„Имаше подобен случай в миналото, когато незаконни камери бяха инсталирани тайно и постоянно бяха гледани. Но това е първият път, в който полицията хваща къде в интернет кадрите са излъчвани на живо“, обясниха органите на реда.

Давид се влюби до полуда в красивата Милана, но скри от нея нещо много важно, което по-късно преобърна живота й

Южна Корея има сериозен проблем с тайните камери и незаконното заснемане. През 2017 година е имало над 6400 оплаквания в полицията за нелегално заснемане. Миналата година десетки хиляди жени излязоха по улиците на Сеул и други градове да протестират срещу тази практика и да изискат вземане на мерки под лозунга „Моят живот не е твое порно“.

В отговор Сеул сформира специален отряд от жени полицейски инспектори, които проверяват градските тоалетни, които са над 20 000, за да търсят скрити камери. Според мнозина, обаче, мярката е неефективна.

Срам и страст: Интимни ласки по корейски

Лий Жи-су – компютърен специалист, който помага на жените да „прочистят“ мрежата от свои снимки, направени без тяхно съгласие, споделя, че търсенето на тази услуга е нараснало неимоверно след протестите. „Най-често нещата, които клиентките ни казват – и това е направо покъртително, са: „Искам да умра“ или „Не мога да изляза от дома си“. Особено жертвите на тайните камери или на незаконно направените видеоклипове казват, че когато се срещат с хора на улицата, имат чувството, че ще бъдат разпознати“, разказва тя.

През януари съсобственик на порно сайт, където са пускани забранени кадри „за отмъщение“, получи присъда 4 години затвор и глоба от 1,26 млн. долара. Сайтът, който вече не работи, бил популярно място за публикуване на видео и снимки, направени чрез скрити камери или под полите на жените.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай