logo

Скандални разкрития след страховитото пропадане на самолет на "Луфтханза" ВИДЕО

Скандални разкрития след страховитото пропадане на самолет на "Луфтханза" ВИДЕО

Много хора не са носели предпазните колани, защото знакът за това не е бил включен

Пътниците, преживели страховития полет от Тексас до Франкфурт, на който имаше ранени хора, са били карани от авиокомпанията „Луфтханза“ да изтрият всички снимки и клипове от инцидента. Двама от пътниците, единият от които е пострадал при рязкото спускане на 300 метра надолу на самолета, разкриха пред Insider, че на два пъти стюард проверявал дали пътуващите са изтрили доказателствата. Вторият път той намекнал, че това било за защита на личното им пространство.

Много хора не са носели предпазните колани, защото знакът за това не е бил включен. 7 души са в болница, след като се наложи аварийно кацане във Вашингтон.

„Пропаднахме с 1000 метра“: Кошмар на самолет, возещ холивудски звезди ВИДЕО

Снимки и клипове в социалните мрежи показват последиците от рязкото спускане, причинено от турбуленция – предмети и храна пръснати навсякъде по пода на салона.

Роланда Шмид е една от ранени. Тя разказа, че си е ударила главата в пластмасовата табла на седалката пред нея. Когато самолетът рязко се издигнал, тя изхвърчала от седалката и се ударила втори път.

„Беше един от онези моменти, когато за 5-10 минути знаеш, че ще умреш и не знаехме какво да направим, за да сме в безопасност. Усещаше се сякаш вътрешностите ти са разбъркани“, сподели тя.

Когато самолетът кацнал аварийно, стюард заявил по високоговорителя: „Изтрийте всичките си снимки и видеа“. След пет минути имало ново съобщение, този път с по-мек тон, в което се казвало, че снимките трябва да се изтрият заради личната информация на пътниците.

Пътник умря по време на полет заради силна турбуленция

Авиокомпанията пусна онлайн формуляр за всички, които искат да бъдат обезщетени. Това стана, след като много хора изразиха възмущението си в социалните мрежи: „Плановете на много от нас бяха засегнати, дрехите ни са съсипани и определено очакваме много повече от нощувка в хотел“.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Х

Бай Х 15.03.2023 6:15

Радвайте се че сте летели с Луфтханза !!! Ако това беше Аерофлот нямаше да сте живи !

азсъмтой

азсъмтой 15.03.2023 22:52

Ама тия наглеци какво очакват от авиокомпанията ( изобщо не съм фен точно на луфтханза) освен храна и хотел да им купят вила и порше ли. Да целуват ръцете и краката на пилотите че са ги спасили и да млъкват.

азсъмтой

азсъмтой 15.03.2023 22:57

Ама тия наглеци какво очакват от авиокомпанията ( изобщо не съм фен точно на луфтханза) освен храна и хотел да им купят вила и порше ли. Да целуват ръцете и краката на пилотите че са ги спасили и да млъкват.

Rubber soul

Rubber soul 16.03.2023 7:55

Очакваме платените тролове от технопарка да се скрият! Хората са платили за нормален полет, не за въртележка на ужаса! Л- ханза много свали нивото от ковида насам. Няма разлика с нискотарифните.

teri

teri 17.03.2023 8:25

И, ако не изтрият клиповете, ще ги свалят от самолета ли? :))

хамрун Вадуцки

хамрун Вадуцки 18.03.2023 8:32

То на краварите им е национален спорт да съдят някого за обезщетение за милиони.