logo

Стюардеса разкри хитър трик, с който можете да пътувате безплатно в бизнес класа

Стюардеса разкри хитър трик, с който можете да пътувате безплатно в бизнес класа

Никога не трябва да носите дънки или мръсни маратонки в самолета

Хората се посрещат по дрехите - ежедневна максима, която работи в много ситуации, включително пътуването. Например, самолетен пътник има шанс да повиши своята икономична класа до нещо по-добро безплатно, ако изглежда стилно.

Ето акцентите, които според опитна стюардеса ще увеличат максимално шансовете ви за надграждане.

Без дънки

Първо се откажете (поне за времето на полета) от дънки и маратонки. За дамите - черен панталон, сако или рокля. Мъже - риза и панталон. В идеалния случай трябва да изглеждате така, сякаш пътувате много и сегашното ви присъствие в икономичната класа е злощастно недоразумение.

Няма да повярвате каква е новата мода в туризма

Без спортни панталони

Второ, трябва да сте спретнати. Мръсни клинове, нелъскани обувки, спортни панталони и джапанки ще убият шансовете ви да влезете в предната част на купето на широките кожени седалки.

Властите на о-в Бали готвят сериозна секира за неженените туристи

Елегантността е всичко

Пилотът в самолета, разбира се, е основният, но стюардесите също са надарени с известна сила. И ако ви харесат, могат да направят полета ви незабравим. Затова не забравяйте за елегантността. От всички кандидати за безплатно надграждане на полета, те ще изберат този, който е най-добре облечен и визуално съответстващ на имиджа на публиката от бизнес класа.

Понякога smart casual е по-важен във въздуха, отколкото на земята.

Ако не сте успели да смените местата, това не означава, че ще трябва да забравите и за вкусната храна. Пропуснахте едно от храненията на дълъг полет и съседите в кабината изядоха цялото съдържание на количките - няма значение, определено няма да останете гладни. Очарователна и очарователна стюардеса може да предложи ястия от бизнес менюто: ястията по време на полет винаги се приемат с резерв.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пешо

Пешо 15.11.2022 20:11

Не сериозна публикация.Ако си близък на стюардесата или си платиш...да.