logo

Стюардеса винаги хвърля бутилка с вода под леглото в хотела - ето защо ВИДЕО

Стюардеса винаги хвърля бутилка с вода под леглото в хотела - ето защо ВИДЕО

Естер не е единствената стюардеса, която е споделила своите трикове за безопасност

Стюардесите прекарват дните си в пътувания по света и отседнали в хотелски стаи, така че когато споделят съвети за пътуване, е редно ние да ги слушаме. Стюардесата Естер, която лети с KLM, редовно споделя полезни съвети в TikTok и отправя предупреждение за летовниците.

В краткия клип нидерландската стюардеса призова гостите на хотела винаги да хвърлят бутилка вода под леглото, когато за първи път влязат в хотелска стая, за да „проверят дали никой не е под леглото, без да гледат“.

Идеята е, че ако бутилката „не излезе от другата страна“, тогава може да искате да проучите допълнително, като накарате член на персонала на хотела или спътник от вашата група да я разгледа с вас, пише "Mirror".

Стюардеса разкри лесен начин да се предпазим от крадци в хотела ВИДЕО

Ако обаче бутилката изскочи от другата страна на стаята, можете да продължите както обикновено.

 

@esthertravels What is the first thing you do? #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Естер не е единствената стюардеса, която е споделила своите трикове за проверка за нежелани гости. 

Деми Бонита от Испания разкри, че има хитър номер, с който да провери дали някой е бил в хотелската стая, докато тя е била навън, който тя сподели със своите 70 000 последователи в TikTok.

"Поставете табелката „Не безпокойте“ между вратата и касата, за да можете да забележите дали някой е бил в стаята ви“, посъветва тя.  Носейки униформата си на стюардеса, тя демонстрира техниката на плъзгане на пропуска между вратата и стената, преди да я затвори. „Един час по-късно никой не е бил тук“, добави тя, след като излезе и се върна в стаята.

Междувременно друг член на салонен екипаж обясни, че прави четири проверки всеки път, когато се регистрира в нов хотел, преди да се настани в стаята си. 

Стюардеса и военен съветват как да се опазим в хотелските стаи

Това включва гледане къде хората могат да се скрият и проверка на „всичко, което не мога да видя директно – врати, завеси, големи шкафове, под леглата и др.“. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Kolio

Kolio 17.06.2023 18:26

Хаххаха Маняци :)))))))))