logo

Тези 4 неща ще са ви полезни при всяко пътуване

Тези 4 неща ще са ви полезни при всяко пътуване

Проверете дали са в багажника и жабката ви

Пътуването с кола, особено дългото, изисква известна подготовка.

Очарователно: Пустинята, заобиколена от ледове и снегове

Сигурно искате да излезете извън града в това майско време?

Подготвили сме ви малко ръководство за неща, които определено няма да са ви излишни по време на многочасово пътуване.

Външна батерия

Много е трудно да тръгнете без power bank на дълго пътуване. Най-неприятното е вечерта да останете без зареден смартфон някъде насред гората. Изберете модел с достатъчна мощност за няколко дни, така че да имате възможност да не зависите от контакти, дори ако се отдалечите от селската си къща за няколко часа.

Одеало

Ако не планирате да останете в къща извън града, а просто искате да прекарате един уикенд на чист въздух, не можете без дебело одеяло. В същото време, дори когато се върнете вкъщи, не изваждайте нещото от колата, одеялото винаги ще ви бъде полезно, дори при градски пътувания. Идеално, ако купите едно, което да оставите в багажника специално за пътувания. Изведнъж вашият мъж ще ви предложи да отидете на лятно кино в средата на работната седмица?

Невероятни места на планетата, в чието съществуване е трудно да се повярва ВИДЕО

Силиконова бутилка

Много полезно нещо, особено при дълги летни пътувания, където винаги искате да пиете. При постоянното закупуване на вода можете просто да се изнервите, преди да стигнете до вашата дестинация. Бутилката ще бъде спасение както за вас, така и за вашето семейство, ако в колата сте много. Просто купете бутилка за всеки член на семейството и я презареждайте периодично в движение. Нямате представа колко място ще спестите в колата си.

Туба с бензин

Друг проблем, с който никой шофьор не иска да се сблъска, е да остане без гориво на място, където никой не е ходил преди. В този случай ще ви трябва туба с бензин. Няма да съжалявате. Важно е да изберете правилната кутия. Не забравяйте да проверите наличието на устройство за пълнене и обема на самата кутия, освен това материалът трябва да е огнеупорен, например метална кутия.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай