logo

Топлес чехкиня втрещи Венеция СНИМКА

Топлес чехкиня втрещи Венеция СНИМКА

Изгониха я от града и я одрусаха със солена глоба заради скандалното поведение

Туристка беше изхвърлена от Венеция, след като беше хваната да позира топлес за селфи пред военен паметник.

30-годишната жена от Чехия миналата седмица си свалила дрехите, захвърлила си нещата върху паметника, който е посветен на италианските герои от войните, след което влязла да плува в ледената лагуна, а после се излегнала да статуята на убита партизанка, за да позира за снимки.

На нарушителката ѝ е забранено да влиза във Венеция 48 часа и е глобена с 450 евро, съобщава Си Ен Ен.

Бурано: по-малката и много по-цветна сестра на Венеция

Местен жител се разхождал със сина си, когато вдиял жената и приятелките ѝ на паметника, който се намира до водата. Монументът е посветен на жените, загинали в борбата с фашизма, и представлява бронзова статуя на убита партизанка, наполовина във водата, наполовина на платформа от бронз и бетон. Разположена близо до градините на Биеналето, това е една от сравнително малкото статуи, изобразяващи жени в Италия.

„Беше хубав ден и ние видяхме двама души да праят снимки. Видях странно движение и след това видях тази жена да плува без да ѝ пука за нищо“, разказва Марио Насон.

„Помислих си, че е луда да си мисли, че може да плува в такъв студен ден. но след това видях, че се опитва да излезе от водата, катерейки се върху статуята, и носеше само долнище на бански. Тя се качи на нея и след това влезе обратно във водата, напълно спокойна“, добавя той.

„Нейният приятел и друга жена бяха прескочили бариерата и бяха върху паметника, за да ѝ направят по-хубави снимки. Те стояха там до дрехите ѝ, които тя беше оставила, както правите, когато сте на плажа“, казва още той.

Жената, чието име не се съобщава, е задържана от полицията. Там са я глобили с 350 евро и са ѝ връчили заповед за антисоциално поведение, която включва 48-часова забрана да влиза в града. Това ѝ донесло допълнителна глоба от 100 евро.

„Беше странно, защото те (туристите) питаха: „Защо това е проблем?“. Те нямаха и най-малка представа какво правеха. Все едно да отидете до Рим, да скочите във фонтана „Треви“ и да кажете: „Ама как така не можем да правим това?“, казва още местният жител.

„Не е като да са убили някого. Но когато пътувам, ако видя фонтан, нямам пориви да скоча в него. Ако съм в Париж и се разхождам край Сена, не се хвърлям в реката. Ако отида в Прага, хвърля си дрехите на паметник и отида да плувам, нищо ли няма да се случи? Това е обикновена логика. Защото хората правят във Венеция неща, които не биха направили другаде?“, възмущава се той.

Говорител на местната полиция обясни, че според техния доклад жената е лежала върху паметника, имитирайки мъртвата партизанка, за снимка. „Тя искала сатуята да е в кадъра“, посочва той.

Германци си свариха кафе във Венеция – груба грешка! (СНИМКИ)

Във Венеция постоянно има случки с лошо поведение на туристи. Едва седмица по-рано един мъж се съблече гол и скочи в Гранд Канал. Но той не беше заловен.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Poeta

Poeta 29.01.2022 11:00

Не е ли възможно да са ексибиционисти антиваксари фашизоиди-антикомунисти?