logo

Внимавайте много, ако видите Моника във Венеция! Около нея винаги бродят... ВИДЕО

Внимавайте много, ако видите Моника във Венеция! Около нея винаги бродят... ВИДЕО

Установихме, че много хора идват да пазаруват при нас и се озовават без портфейл, разказва тя

Ако решите да пътувате до Венеция, нищо чудно да засечете Моника Поли, която със своите граждански патрули вече 30 години се опитва да пази града от джебчии. Първите групи с джебчии в италианския град се появяват преди 30 години.

„Дадохме си сметка, че се работи основно в магазини и знаем, че във Венеция има много магазини за маркови стоки. Установихме, че много хора идват да пазаруват при нас и се озовават без портфейл. И оттам дойде идеята да предприемем действия срещу тези крадци. През последните 10 години броят на джебчиите се увеличи драстично”, разказа Моника Поли пред Нова телевизия.

Туристка предупреди за малко известно правило в Италия - може да ви глобят ВИДЕО

Жената решила да създаде и Facebook група, за да се бори с този вид престъпност.

„Взехме решение да изпратим послание към всички туристи, които възнамеряват да посетят нашата красива страна. А именно – заповядайте в Италия, но пазете портфейлите си. Решихме да поддържаме и канал в TikTok, и Instagram”, разказа още жената.

СНИМКИ от Италия, каквато не сте я виждали

Моника Поли е общински съветник и стана известна с това, че постави табели, предупреждаващи туристите за джебчии. По ирония на съдбата по същото време тя беше обрана - ловък крадец измъкна телефона от ръката ѝ и се скри в тълпата.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

vvvv

vvvv 26.09.2023 11:11

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom